Wronek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam Czy - i ewentualnie w jaki sposob - moge zainstalowac laptopowy CDROM w pececie? Spodziewam sie problemu z wtyczka. Poprawcie mnie jesli sie myle :D: notebookowe napedy optyczne maja w cholere roznych rodzajow gniazd. Instaluje je sie w kieszeniach ktore maja wyjscie takie jak dyski 2,5'' (zakup przejsciowki 2,5''>3,5'' nie stanowi problemu). Pozdrawiam i licze na pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wiem że w niektórych desktopach chyba compaq kiedyś były stosowane napędy od laptopa (może teraz też, nie wiem) więc sądze, że jakąś przejściówke stosowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 tylko ta przejściówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 tylko ta przejściówka 1366666[/snapback] ... nadaje sie dla hdd - tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 czyli rozumiem ze kupienie odpowiedniej przejsciowki jest praktycznie niemozliwy... mam racje? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 hym to jak ludzie podłączali cd romy z notebook-ów do np amigi :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 idzie, jeżeli cd ma złącze mini ide (?) wygląda jak zwykłe ale jest mniejsze używasz do tego przejściówki 2.5"-3.5" kupisz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...