aiki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 hmm chyba nikt nie wspominal o Mouseman DualOptical [Logitecha] z relacji posiadaczy wynika ze mycha jest super wypasiona [sporo guru kłejkowcyh takich uzywa ;]] przewodowa bo przewodowa ale cooz - nie musisz sie martwic o siakies akku itp ;] Myszki logitecha mx są lepsze od dual optical maja lepszy dsp potrafiący przetworzyc 4.7 milinapiksteli/s, odpowiada to ruchowi myszki 1m/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja ze swojej strony mogę polecić Microsoft IntelliMouse Explorer v.3.0 Mycha naprawdę SUPER :) Precyzyjna, wygona, cicha (przyciski). Miałem wiele A4Tech'ów, ale ten MS to dopiero MYSZ, A4Tech to dla mnie popierdółka :wink: Tutaj więcej info: http://www.microsoft.com/hardware/mouse/ie_info.asp LOGITECH mx 500 bije ją spokojnie plynnościa ruchu:) Zobacz np. tutaj http://www.gamingnexus.com/Review.asp?ID=18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 tera to sie zastanawiam czy nie wzionc od razu tego mx700 bezprzewodowego bo w koncu juz ma w sobie akumulatory i nie trzeba kupywac baterii. Tylko mnie ta technika troche martwi bo mi sie niechce im wierzyc ze w cs'ie bede se normalnie gral jak na kablu. Weż mx 500 najlepsza myszka jaka jest dostępna niesamowita lynność ruchu:), jedyna jej wada to ze nie wszystkie klawisze można na razie zdefiniować w gierkach. Cena jej to okolo 200 zł , co do mx 700 to wiadomo bezprzewodowa ale jest ciężka ma sensor optyczny nie w centrum i jest droggggga. zobacz testy np. http://www.gamingnexus.com/Review.asp?ID=18 http://gear.ign.com/objects/490/490021.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ok , to biore mx500 , tyko gdzie to najtaniej dostać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ludzie dzieki wam dowiedzialem sie ze wreszcie sa porzadne myszy optyczno-bezprzewodowe (tzn. takie co mozna nimi spokojnie grac w q3 czy ut2003 :) ) na gwiazdke sobie kupuje MX700, zakochalem sie w niej... Dziekuje all za zapoznanie mnie z moja nowa miloscia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ok , to biore mx500 , tyko gdzie to najtaniej dostać ?Nie wiem jak gdzie indziej ale ja sprzedaje mx 500 po 210 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A mozna MX700 gdzies juz dostac w Polsce, bo sie napaliem na tego gryzonia :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A mozna MX700 gdzies juz dostac w Polsce, bo sie napaliem na tego gryzonia :?: Mam ją po 319 zł A jak ci sie sprawuje ten chieftec odemnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A mozna MX700 gdzies juz dostac w Polsce, bo sie napaliem na tego gryzonia :?: Mam ją po 319 zł A jak ci sie sprawuje ten chieftec odemnie:) Cool, jak bedzie wyplata to sie odezwe na PM :) A Chiftec - no super zajeb**** buda :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 ..a co myslicie o Logi Logi M-BJ67B? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 eee, tam myszy suxx, nie ma to jak dobry trackbal - wygodny, precyzyjny, szybki do FPP nie do przebicia dla żadnej myszy!, byle tylko odczyt kulki nie mechaniczny tylko optyk, i duża centralna kulka (nie żaden shit pod kciuka) - używam trackbola od 3 lat i nigdy więcej myszy!! mimo że za dobrego trzeba min. 250zł wydać - ale naprawde warto (Logitech RULEZ!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...