Icewin Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Od ponad 2 lat używam monitora LCD Philipsa 15" (mod. 160B3B). Do tej pory pracowal bez zarzutow. Jednak dzis rano przy właczeniu nie zobaczylem obrazu. Po uwaznijszym przygladaniu sie okazało sie ze obraz jest, lecz strasznie ciemny. Ustawienia kontrastu i jasnosci w monitorze nic nei dały. Po podlaczeniu do innego komputra efekt byl taki sam. Inne sterowniki tez nic nie dały. Jako, że nie mam pojęcia o LCD prosze o jakąłs rade. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Icewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Miałem problem ze starym monitorem CRT, oznacza to że musisz kupić nowy monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 podświetlanie chyba padło.był podobny temat na forum.Grzechu 1990 nie myl CRT z LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 podświetlanie chyba padło.był podobny temat na forum.Grzechu 1990 nie myl CRT z LCD 1366660[/snapback] Chodzi o to tylko że miałem podobny problem, i tylko porównałem, jak mówisz że padło podświetlanie to mnie kiedyś też=>serwis=>działa=>kupno nowego monitora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 na 99% padlo podswietlanie , jezeli padly same lampy podswietlajace no to niestety ale tutaj chyba tylko wymiana matrycy (czyli w sumie pewnie kupno nowego monitora okaze sie korzystniejsze) ev jakis uklad sterujacy podswietleniem wtedy naprawa moze nie bedzie bardzo kosztowna i uda sie odratowac sprzet , ale generlanie sprzet w lapy i do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam. Od ponad 2 lat używam monitora LCD Philipsa 15" (mod. 160B3B). Do tej pory pracowal bez zarzutow. Jednak dzis rano przy właczeniu nie zobaczylem obrazu. Po uwaznijszym przygladaniu sie okazało sie ze obraz jest, lecz strasznie ciemny. Ustawienia kontrastu i jasnosci w monitorze nic nei dały. Po podlaczeniu do innego komputra efekt byl taki sam. Inne sterowniki tez nic nie dały. Jako, że nie mam pojęcia o LCD prosze o jakąłs rade. 1366187[/snapback] jak od ponad 2 lat a nie wiecej niż 3 to powinieneś mieć jeszcze grarancje :) w każdym razie napewno na CRTeki Philipsa jest gwara minimum 3 lata :) a jak jest z LCD t onie pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Chodzi o to tylko że miałem podobny problem, i tylko porównałem, jak mówisz że padło podświetlanie to mnie kiedyś też=>serwis=>działa=>kupno nowego monitora :D 1368080[/snapback] :lol: tylko na crt nie ma podświetlenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Chodzi o to tylko że miałem podobny problem, i tylko porównałem, jak mówisz że padło podświetlanie to mnie kiedyś też=>serwis=>działa=>kupno nowego monitora :D 1368080[/snapback] :lol: tylko na crt nie ma podświetlenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...