ModdingKing Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Wczoraj padł mi dysk Seagate 40GB ATA 100 U6 no i byłem dzisiaj kupić nowy wybrałem Samsunga 7200 obr/ 80GB dałem 501 zł myślę że nie dużo, a sprawę mam taką ile się czeka na gwarancyjną naprawę dysku :) bo Seagata była na gwarancji jeszcze i powiedzcie mi czy warto sprzedać 40GB czy nie opłaca sie ? A padł tak wyłączyłem kompa włączyłem i ups Bios widzi HDD a ruszyć nie chce tylko zgrzyty i trzaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Wiesz...nie wiem jak jest u Segate ale jak mi padl ibm( 3 razy qr..!!!!!!!) to 2 tygodnie mialem z glowy...ostantio padl poraz tzreci oddalem w czwartek i pewnie poczekam z 14 dni i wroci kolejny dziadowski made in hungry wersja 30 gigowa ehh pochodzi 2 tygodnie i od nowa szkosa gadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 to zależne od serwisu bo serwis główny sprawia sie w ciągu tygodnia do 12 dni ale nie wiadomo ile bedą sie nim bawic w serwisie sklepowym więę c cały okres naprawy nie moshe pzekroczyć 3 tygodni bo tak jest w ustwie a pozatym mi tesh sie popsuł seagate baracuda IV 40 gb to czekał 2 weeks :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Szogo mialem to samo z IBM, dokładnie DTLA 307030 :( Myślałem że mnie szlag trafi! Ale udało mi się go sprzedać na giełdzie lamerom :D :D Teraz mam Barac IV 40GB i jestem zadowolony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mam b4 i jeszcze mnie nie zawiódł... a tak btw. to czemu qpiłeś szjsunga??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Turzol: niestety mi pada i pada:(( mam jeszce bIV 60 takze jakos zyje...mam cicha nadzieje ze moze by mi dali 40 jakas albo zebym mogl dolozyc i qpic jakiegos nawet 5400 (seagat U6 40 by stykla) ale chyba sie nie doczekam:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Turzol: A ile razy padal Ci ten twój IBM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jesli kupiles szajsunga 80gb 7200 rpm to wg mnie zle zrobiles, chyba ze ci zalezalo na cenie, ale ten dysk imo jest sux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...