Mkuzyn Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam. Kupiłem nagrywarka CD-RW firmy ASUS i pare płytek pustych HAWK CD-R80 700MB. I nic nie chce się nagrać. Czy to zależy od płyt czy od nagrywarki może nie czyta wszystkich płyt? Używam programu do nagrywania NERO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Kupiłem nagrywarka CD-RW firmy ASUS i pare płytek pustych HAWK CD-R80 700MB. I nic nie chce się nagrać. Czy to zależy od płyt czy od nagrywarki może nie czyta wszystkich płyt? Używam programu do nagrywania NERO. 1366361[/snapback] Nie ten dział !!! Poproś admina lub moredatora o przeniesienie. juz ten benek Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez benek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 płyty HAWK a może chociaż dysan verbatim ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Myślę, że to nie kwestia płytek. Jeśli Ci się nic nie nagrywa to znaczy że robisz TY coś nie tak. Może stara wersja Nero? Wypalarka jako master? Jakie udma? Poprostu muszą Ci się wypalić dane. Inna kwestia jak dobrze i jak "stabilnie" będzie Ci się czytać płytka w poszczególnych napędach. Podsumowanie-nie masz danych na płycie>nie jest to wina płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkuzyn Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A ma być jako master? Co to jest udma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 najlepiej jak by była na osobnej taśmie nagrywarka i dysk.udma masz mieć włączone w biosie i w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...