bartek_b1 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Posiadam plyta asusa a7v8x-x posiada ona wyjscie s/pdif out. Jestem ciekaw czy moge jakos podlaczyc to do mojego wzmacniacza ktory ma za soba glosniki cat. obecne wzmacniacz mam podlaczony pod jacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a masz w zmaczniaczu s/pdif in ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_b1 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a masz w zmaczniaczu s/pdif in ?? 1366616[/snapback] Nie wlasnie nie mam wejscia s/pdif na wzmacniaczu tylko chinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to jest wyjście optyczne ...... więc chyba nie ma przejściówek ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...