bagi Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 witam mam dysk maxtor 160 gb ata 8mb cach. Mam taki problem ze jak wyłacze komputer lub uruchomie ponownie to raz dysk mi pokazuje ze cos jest z sektoram, raz sie pokazał niebieski ekran z inforamcja zeby sprawdzic dysk ze moze byc uszkodzony lub zeby zaktualizowa sterowniki i niewiem co mam z nic zrobic dysk ma prawie 3 miesiace i mam takie szczescie za mam jeszcze stary dysk :) troche mały ale jest ;] za wszelka pomoc z gory wam dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jesli dysk ma bad sektory to odrazu wal z nim na gwarancje. Mozesz to szybko sprawdzic odpalajac CHKDSK i jesli pokaze ci jakiej KB uszkodzone to wal na gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 a jaki zasilacz masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...