arturo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mam następujący problem, na kompie instaluję system 98 na sformatowany dysk, nigdy nie miałem z tym problemów. Podczas instalacji instalator sprawdza dyski c, d potem zaczyna instalację i podczas rozpoczęcia kopiowania plików wywala błąd GenIni, lub SU 99 i dalej jeszcze jakieś cyfry i nakazuje wyjąć dysk i uruchomić ponownie kompa, co to może być i jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jaki komp masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 atlon 1,6 płyta na chipsecie via, ale robiłem to już parę razy wcześniej i wszystko działało, nie wiem jaki syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jeszcze dysk 40 Seagate 256 RAM i karta gforce 2mx 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A nielepiej Xp zaintlować ?? jest znacznie stabilniejszy i internet lepiej chodzi i gry przynajmneij u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a jaki zasilacz ??:> sprawdź pamięci memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 niestety próbowałem z me i z xp zawsze w którymś momencie wysypuje błą instalatora Podstawowy Błąd Instalatora i już mnie trafia, zawsze wszystko szło bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ech napisałem coś wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Może fdisk/mbr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...