meg Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Program ktory pisze ma byc uruchamiany w dwoch trybach i nie wiem jak to ugryzc. Czy ktos z Was spotkal sie z czyms takim albo moze mi powiedziec gdzie to znajde? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Hmmm napisał bys o jakie dwa tryby ci chodzi , wg. mnie chodzi ci o tryb graficzny i tekstowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meg Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) chodzi o tryby (edycji i przypominania) wybierane w DOSie jako parametr wywolania programu. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez meg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no to odczytujesz z lini polecen co zostalo wpisane i tyle , dla podpowiedzi powiem ze trzeba uzyc zmiennych argc, agrv ktore sa w procedurze main(...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...