wyrozumialy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam wlasnie wszedlem w posiadanie kamerki WVC54G nowy sofcik 2.07 chodzi "fajnie" :( ale czasem jakby sie wieszala...i o dziwo jak chcialem ja odpalic poprzez wylaczenie i ponowne wlaczenie...efekt...CISZA hmmm pomyslalem ze to wina gniazda wejsciowego w kamerce..bo po ktoryms kolejny wkladaniu wtyczki kamerka odpalila...... jednak "awaria" powtorzyla sie i tym razem wpadlem na pomysl aby wylaczyc ja poprzez wyjecie zasilacza z gnizdka 220V...i o dziwo...rowniez cisza kamerka nie odpalila...poczkalem az ostygnie :) i wlozylem zasilacz do gniazdka...kamerka bez problemu odpalila..... trzeci ekspperyment mial za zadanie zobaczyc czy jak wyjme zasilacz i wloze ponownie do gniazdka kamerka odpali efekt : nie odpalila...jednak zostawilem zasilacz w gniazdku na jakis czas aby zobaczyc czy kamerka odpali.....po czasie... :( rowniez nie odpalila.ale...ponowne wyjecie i wlozenie wtyczki spowodowalo odpalenie kamerki zaczyna mnie martwic marka LINKSYS ...czy to aby byl moj dobry wybor.... pytanko czy koledzy..posiadacze takiej kamerki mieli takie problemy..... oraz czy posiadacze WVC54G mogli by nawiazac ze mna kontakt celem wymiany doswiadczen...sofcikow..zwiazanych z tym urzadzonkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrozumialy Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam wlasnie wszedlem w posiadanie kamerki WVC54G jakis czas temu udalo mi sie zalatwic nowy sofcik 2.11 od FEN ...chociaz nie ma go na ich FTPie jakie nowinki??? ...po pierwsze pozwala na cos wiecej niz podstawowe WEP ...... wprowadzajac cos wiecej automatycznie tracilem kamerke...teraz ten problem zniknal dodatkowo widze ze zostal usuniety blad zwiazany z podgladem kamerki za posrednictwem WWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrozumialy Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam wlasnie wszedlem w posiadanie kamerki WVC54G jakis czas temu udalo mi sie zalatwic nowy sofcik 2.11 od FEN ...chociaz nie ma go na ich FTPie jakie nowinki??? ...po pierwsze pozwala na cos wiecej niz podstawowe WEP ...... wprowadzajac cos wiecej automatycznie tracilem kamerke...teraz ten problem zniknal dodatkowo widze ze zostal usuniety blad zwiazany z podgladem kamerki za posrednictwem WWW 1632815[/snapback] O widze pojawil sie sofcik dwa miesiace starszy 2.12 zobaczymy co dodano i poprawione =====> WVC54G_EU_20050526_V2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł52 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 chodzi "fajnie" :( ale czasem jakby sie wieszala...i o dziwo jak chcialem ja odpalic poprzez wylaczenie i ponowne wlaczenie...efekt...CISZA (...) pytanko czy koledzy..posiadacze takiej kamerki mieli takie problemy..... oraz czy posiadacze WVC54G mogli by nawiazac ze mna kontakt celem wymiany doswiadczen...sofcikow..zwiazanych z tym urzadzonkiem Witam, mam ten sam model (FW 2.07), który wykazuje podobną - opisaną przez Ciebie - przypadłość. Przy czym kamera nie wiesza się, natomiast po odłączeniu napięcia (np. w celu zmiany jej lokalizacji) i powtórnym jej włączeniu (po minucie) kamera/diody nie reagują. Dopiero po kilkukrotnym wyjęciu i włożeniu wtyczki zasilacza do gniazda następuje jej włączenie. Poza tym chodzi dobrze. Skierowana jest przez okno na zewnątrz budynku. Włączyłem u niej powiadamianie e-mailem w przypadku stwierdzenia ruchu (do e-mailu załączany jest plik video). Mimo ustawienia najwyższej czułości kamera nie reaguje na ruch osób w odległości ok. 25 m, natomiast ruch samochodu w odległości 30 m jest przez nią rejestrowany. Pozdrowienia Paweł52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrozumialy Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam, mam ten sam model (FW 2.07), który wykazuje podobną - opisaną przez Ciebie - przypadłość. Przy czym kamera nie wiesza się, natomiast po odłączeniu napięcia (np. w celu zmiany jej lokalizacji) i powtórnym jej włączeniu (po minucie) kamera/diody nie reagują. Dopiero po kilkukrotnym wyjęciu i włożeniu wtyczki zasilacza do gniazda następuje jej włączenie. Poza tym chodzi dobrze. Skierowana jest przez okno na zewnątrz budynku. Włączyłem u niej powiadamianie e-mailem w przypadku stwierdzenia ruchu (do e-mailu załączany jest plik video). Mimo ustawienia najwyższej czułości kamera nie reaguje na ruch osób w odległości ok. 25 m, natomiast ruch samochodu w odległości 30 m jest przez nią rejestrowany. Pozdrowienia Paweł52 Witam Wysylanie e-mailem zaniechalem na samym poczatku Proponuje koledze zainstalowac sofcik 2.12 chodzi chyba wszystko ok i nie zauwazylem aby cos nawalalo....na razie kamerke mam wylaczona poniewaz korzystam z SRX w Linksysie i nie chce aby mi predkosc znaczaco spadala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...