Meciuk Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Podobno nie wszystkie gry chodza na nowszych radeonach i trzeba sciagac rozne patche. Czy to prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Podobno nie wszystkie gry chodza na nowszych radeonach i trzeba sciagac rozne patche. Czy to prawda??hmmmm ja mam R9000 i wszystko chodzi!!! poprostu ludzie gadaja takie glupoty potem ktos to poftooshy i tak ludzie mysla ze zle gry chodza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Z tego co wiem to problemow nie ma,alejesli cos Ci nie bedzie chcialo chodzic,mozesz oficjalne stery ATi zastapic np.tymi : http://www.omegacorner.com ,stery te maja wykluczyc jakakolwiek niekompatybilnosc z gra ,poprawic stabilnosc,jakosc obrazu ale moga byc wolniejsze od oficjalnych driverow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek87 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Sam jestem szczęśliwym posiadaczem R8500(oryginał_ATI), i jak do tej pory nie mam żadnych problemów. Ale z tego, co mi wiadomo mogą się one pojawić w przypadku bardzo tanich klonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja tez mam R8500 Built by ATI i jak na razie jedyną grą, ktora mi nie działała to Jagged Alliance 2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...