elber9 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mam problem. chcialbym odczytac temperature cpu ale nie moge znalezc zadnego dobrego programu na MAXDATA eco 3150. jezeli macie jakies propozycje podajcie linka . dzieki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ściągnij program "Everest Home Edition". Linka ci niestety nie podam bo teraz nei mam czasu. Everest działa na wszystkich kompach :wink: Jak włączysz to wejdź do zakładki KOMPUTER>>>CZUJNIK i tam będizesz miał wszystkie dane razem z napięciami :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elber9 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 dzieki wielkie wlasnie o to mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...