ZwieRZakwawa Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam jestem nowy ale chcę być kulturalny więc powiez ze sprawdzałem FAQ i użyłem opcji szukaj jako ze nie znalazłem odpowiedzi napisałem ten temat a mianowicie mam abitka nf7 w nim athlona 2600+ (t-breth) 2 x 256 ddr400 cl2.5 rodka9200(128mega\128bit) i mam kłopot z aktualizacją biosu. gdy uruchamiam awdflash z floppa i kaze mu wgrywać nowy bios(z plikiem wszystko ok ma rozmiar512kB) to jest tak ze przez chwilę wczytuje sie cos z flopa a potem nic flop "milknie" i zero reakcji niewiem co się dzieje proszę o pomoc :mur: . PS.witam wszystkich jako nowy uzytkownik forum i zycze wielu wykręconych MHZ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 juz sie nie czepiam o nowy topic o nf ... moze dyskietka padnieta ? to ze da sie na nia cos nagrac nie znaczy ze mozna to odczytac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no nie sądze zeby 4 dyskietki i wszystkie były padnięte!chociaż cuda sie zdażają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuceroff Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Spróbuj spod windowsa http://file-us.abit.com.tw/pub/download/ut...lashmenu136.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 no to proste zapodajesz scandiska moze awd masz starego albo cos takiego mozliwe jest takze ze probujesz wgrac starszy bios niz masz i po prostu tego nie dokonuje opcji /f wymusz flash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ok thx spróbuje spod Wina(znaczy tej siary co ją w sklepie jako winbo dają :lol: :lol: :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A nie latwiej plik z AWDFLASH i biosem miec na hdd a z dyskietki/cdromu/pendrive`a tylko wystartowac system? Bezpieczniej i szybciej... Gdybym za kazdym razem chcial flashowac z flopika to bym dawno osiwial z nerowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 okej dzięki wielki ludzie ten programik flash menu załatwił sprawe jesteście super dzięki biosowi Merlina muj 2600+ idzie na 3200+ a wczesniej na 3200+ miał zwiechy w winie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...