guru Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mam pytanie nt. BIOSU a mianowicie jak go aktualizowac i jakie z tego sa korzysci?Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jak :arrow: z dyskietki po uruchomieniu albo z poziomu windowsa (soft dostarczony razem z mobo) korzysci :arrow: obsluga nowych prockow, pamieci, poprawa bug'ow. rzadko poprawa stabilnosci. zwykle podaja na stronie producenta co zmienia kolejna ver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 przeczytaj ten linek z niego powinienes sie wszystkiego dowiedziec http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=7988&hl=bios i jeszcze uwaga w przypadku gdy masz programi do flaschu biosa na cd od płyty głownej to radze skorzystac z niego jest to z pwenością dużo wygodniejsze i łatwiejsze:D wystarczy wtedy ściągnąc odpowiedzniego biosa do twojej płyty głownej i sflaszowac go przez ten gpogrami pod windowsem plik z biosaem ma o ile sie nie myle rozszerzenie .rom i 512kb udanej aktualizacji pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jeszcze jedno male pytanie do ww. tematu: moja plyta glowna ma oznaczenie i845-PC87366-6A69VPRIC-00 jak mam z tego wyczytac Model [RAM] ze stronki : ftp://ftp.california.pl/clayton/bios/i845.htm#845 jeszcze raz dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) nie jestem alfą i omegą!i kompletnie nie wiem o co ci chodzi w tym drugim pytaniu podajesz jak twierdzisz oznaczenie płyty a chcesz wyczytac model ram ??zzieleniałem :/ jak mi sie wydaje to nie jest oznaczenie płyty głownej tylko chipsetu! co w jakis sposób charakteryzuje płyte ! podaj lepiej producenta i model bedzie prościej chyba ze nie wiesz co to za płyta !! Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...