grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jak w temacie moze ktos zmierzyc kompresor w lodowce ?? moja jjest tak zastawiona ze nie moge zastanawiam czy mi wejdzie w obudowe kompresor mam tyle miejsca szerokosc 18cm wysokosc 25 cm dlugosc 20 cm cm taka wneke mam w kompie i moge ja wykorzystac na kompresor FC wejdzie jakis taki 90W ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 moj od przyszlego fc ma szerokosc ok 17cm dlugosc ok 20cm wysokosc ok 17cm miezylem linijaka zwykla wiec moga byc odchyly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 nalywa we mnie radosc duzo pracy i troche gotowki wlozyl;em w bude po prostu mam jakby skrzynie na szerokosc budu wysoka na 25 a na tym komp stoi oczywiscie przednia maskownica poszla a na jej miejsce jest jednolita z plyty mweblowej od ziemi az do konca wysokosc kompa to 70cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 nalywa we mnie radosc duzo pracy i troche gotowki wlozyl;em w bude po prostu mam jakby skrzynie na szerokosc budu wysoka na 25 a na tym komp stoi oczywiscie przednia maskownica poszla a na jej miejsce jest jednolita z plyty mweblowej od ziemi az do konca wysokosc kompa to 70cm Zapodaj zdjecia na forum Pokaz nam swoje dzielo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...