Adar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wyszła nowa gra : Restricted Area jest to action/rpg cos na wzor Diablo 2, tyle tylko ze gra dzieje sie w przyszlosci - klimaty matrixa lub lowcy androidow. :D gralem w demo :) i musze powiedziec ze kozacka gra. niestety nie przygladnalem sie wszystkiem gdyz demo bylo w jezyku niemieckim :/ http://ra.topware.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 rpg w przyszlosci?!... apfuuujj!! Nie ma to jak sredniowieczne dzidy, topory, miecze i zbroje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 skad zassales demko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) rpg w przyszlosci?!... apfuuujj!! Nie ma to jak sredniowieczne dzidy, topory, miecze i zbroje. 1367077[/snapback] Czyli Fallouta tez nie lubisz?? Chodziaz czytajac cehy gry na tej stronie to troche co do tego nie jestem przekonany ale moge sie mylic. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 rpg w przyszlosci?!... apfuuujj!! Nie ma to jak sredniowieczne dzidy, topory, miecze i zbroje. 1367077[/snapback] czuyli zastałes na poziomie djablo 1 gratuluje;] cze tego demka nie było czasem w cda kiedys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 oj nie wiem czy w cda. a demo mozna zassac z jednych z ych linkow : http://www.restrictedarea.de/demo.shtml gra jest fajna :) wiem ze to Hack & Slash ale naprawde SUPER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 cze tego demka nie było czasem w cda kiedys? 1367753[/snapback] Byla bodajze na stronie CDA ale dawno temu i sie juz nie dokopiesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Byla bodajze na stronie CDA ale dawno temu i sie juz nie dokopiesz :lol: 1368765[/snapback] nie, był jakis rpg w stylu fallouta na cdku, nawet niedawno... wiem bo gralem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 własnie wyczaiłem gierke w empiku pusełko wyglada mało zachęcająco ale co tam ;) cena 79,90 wersja PL jak wróce wieczorem do domu to zobacze co to warte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no ja jush kupiłem gre ! na www.play.com.pl gra kosztuje 69zl:) fajna gra , jesli ktos ma zew. ip niech da znac chetnie pogram przez net :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 początek nie byl zły.. niektóre momenty bardzo podobne do diablo :D graficzka nienajgiorsza choć miejscami sterylna ;) rozwój postaci smieszny nawet.. tylko szkoda że umiejetnosci sie układaja w odwrócone drzewko.. więc aby miec ta na samym szczycie trzeba miec wszystkie inne.. a po co ;) no i ogólnie taka troche jakas... dziwna.. ale pograc chwilke mozna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 :) kiso masz zew. ip ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 chwilowo nie.. zreszta chwilowo mam puszczonego neta przez komp bracika ktory sie nie zna i jeszcze cos miesza wiec czasami nei mam wcale :D a jak juz mam to na AAO mam ping miedzy 700 a 1500 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 aha :P ale jakbys mial to napisz tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Sciagnolem demo, przeszedlem w jakies 10 minut, porownywanie tej gry do diablo 1 beta demo........to obraza firmy blizzard :mur: gniot jak wiekszasc gier firmy Topware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 topware to wydawca, tak jakbys powiedzial ze jedzenie w biedronce jest niesmaczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a poza tym nikt nei pisal że jestr tak dobre tylko że w neiktórych momentach widac spore naśladownictwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 topware to wydawca, tak jakbys powiedzial ze jedzenie w biedronce jest niesmaczne. 1384292[/snapback] To zalezy jakie jedzenie kupisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Naśladownictwa nie ma w zadnym momencie a szkoda bo diablo (1,2,lod) w swiecie implantow itd. to cos na co czekam od czasu skonczenia fallout'a, (w przerwie nadal tłuke d2 lod+mody), ale i tak thx Kisio za newsa dobrze wiedziec ze przynajmniej niektórzy prubują............ a poza tym nikt nei pisal że jestr tak dobre tylko że w neiktórych momentach widac spore naśladownictwo ;) 1384392[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...