bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 witam nigdy nie nazekalem na dzialania modow, ale teraz sie wkurzylem.... 1.za poglady niezgodne pogladami moda-ostrzezenie 2.topic zawierajacy tresci sprzeczne z pogladami innego moda-zamkniety wracamy do sredniowiecza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tylko nie skacz przez płot jak Lech Wałęsa bo znowu się zacznie :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 za poglady niezgodne pogladami moda-ostrzezenie wracamy do sredniowiecza?? 1366968[/snapback] Mnie przychodzi na myśl totalitaryzm/komuna <_< No nie Dziuby ? :D Pewnie dostane za to kolejne punkty karne <_< Ale wsio z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jak by co to mnie tu nie było, Ktoś przejął kontrolę nad moim kompem, o rany co się dzieje monitor się pali, wody wody i HAKER ratunku :mur: :mur: :mur: :mur: Jestem nie winny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba znowu się zacznie kłótnia....... Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba znowu się zacznie kłutnia....... 1367084[/snapback] Zaraz dostaniesz wiadomość żebyś kupił słownik :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Dziuby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Hehehe Still 10 percent :lol: Zaraz zamkną topic i go wywalą, plus polecą ostrzeżenia ;) Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez [PEDRO] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mamy wolny kraj o to walczyli nasi przodkowie co za dziwny i bezsensowny temat... kowalski moze robic co zeche i kiedy zechce... moje zdanie tak brzmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 yyyyyyyyyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 zwracalem sie do adminow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 kowalski nie moze wykroczyc poza normy prawne, ale niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego ze norma prawna jest rozna od normy moralnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to jest mądrzejsze ode mnie :) koncze rozmowy w tej cześci forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 kowalski nie moze wykroczyc poza normy prawne, ale niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego ze norma prawna jest rozna od normy moralnej 1367143[/snapback] Dobrze powiedziane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 coponiektórzy myslą że są na testowym ?? bruce - wyjaśnij może co chcesz osiagnąc tym tematem ... bo podejrzewam że z twoim stażem na forum i przedewszystkim znajomościami cała ta sprawa mogła sie obyć po cichu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Bo może temat wart jest przynajmniej słabego nagłośnienia, żeby było wiadomo co dzieje się na forum? bruce - hamując owczy pęd możesz wyjść na barana jak to powiedział nasz złotousty, wąsaty prezydent, dlatego opór jest bezcelowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 coponiektórzy myslą że są na testowym ?? bruce - wyjaśnij może co chcesz osiagnąc tym tematem ... bo podejrzewam że z twoim stażem na forum i przedewszystkim znajomościami cała ta sprawa mogła sie obyć po cichu ... 1367347[/snapback] Chodzi mu o warninga odemnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja wiem że chodzi o warningi twoje i sgj'ta ... pytałem co chciał osiągnąć tematem bo przeciez można było na pw zagadać albo na gg ... co więcej osobiście zna administracje z która spozywał nie raz % ;] po mojemu można to było po cichu załatwić bo ten temat nic nie zmieni ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No niby racja, ale w gruncie rzeczy ja tez przesadzilem . Wiec go za to przepraszam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...