Skocz do zawartości
mr.purple

Która Karte Wybralibyscie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

sam mam teraz taki problem(w twoim przypadku to ejst problem) bo ja biore bez apelacyjnie 6800le, po cichu licze na 12potoków. wybieram miedzy asus/winfast, tzn co bedzie tansze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się wachałem ale w końcu wybrałem 6800le.Karta szatańsko się podkręca.Ponadto trafiłem na model z 2,2 ns pamięci.Jeszcze pare mhz pamięć i edzie lepiej niż gt bo gt ma 350 rdzeń na 1000 Pamięć a moja prawie 400 na 1000 :):):) Bierz 6800le teraz nawet za 800zł można kupić.Poszukaj w www.skąpiec.pl :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

nie wierze dopuki nei zobacze :blink: nie widziałe jeszcze takich ddr1 zeby na tyle poszły, a przy takich taktowaniach wynik by ci zachaczył o 5500 tys pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak ja Ci to pokaże??.A jeszcze od ponad roku nie defragmentowałem dysku ani formatowałem.Mam 2 systemy na 2 partycjach i tylko 120Mb wolnego miejsca.(Szkoda tych wsystkich żeczy)

Jak chcesz to Ci mogę screeny z everesta,rivy i sterownikach karty pokazać ale mija się to z celem ponieważ każdy by mógł sobie podbić częst. na screen.Ale jak chcesz to mogę dać :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem napisać.Jest to Asus v9999le z 2,2 ns pamiątkami.Jak znacie forum z pclab-a to możecie sprawdzić ile się namęczyłem aby odblokować te potoki.Przez tydzień jechałem na zablokowanych aż wyszła nowa wersja rivy i dostałem fajny prezent.Cieszyłem się bo wcześniej pogodziłem się z 8x1;5vs a tu 16x1;6.A potem postanowiłem się troche pobawić w pencilmod-y i modowane biosy i wyszło tyle co mam czyli zawalcie dużo jak na 6800le.Lepszego prezentu chyba od losu nie mogłem dostać ;):) Jeszcze nie długo będzie reinstalka tych systemów,formacik i wtedy zobaczymy ile będzie 3dmarków.Na początku muszę poprzegrywać te 70 filmów :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi