ciemek89 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam zwykla obudowe midi tower, wogole nie zmodowaną. Niby temperatury sa w normie ( proc w stresie - ok 58 C , w budzie ok 34 C ) ale jak wiadomo im nizsze tym wieksza satysfakcja :D :D Obecnie mam jeden wentyl no-name ( 8x8) pod dyskiem i dwa z tylu wyciagaje cieple powietrze. Myślałem o wstawieniu z boku okna i zamontowaniu w nim jakiegos wentyla 12x12 ( np Akase Amber 120 mm), oraz jednego mniejszego np 92x92 na dachu. Nie chciałbym z drugiej strony przesadzić z ich ilościa bo mija sie to z celem. Prosiłbym o porady gdzie najlepiej wstawic wentylki, ile oraz jakie modele by byly jak najcichsze oraz cenowo podobne do wymienionej Akasy. Pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez ciemek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 było 1000000000000 tysięcy razy... :mur::mur::mur: tak ciężko ci czegokolwiek poszukać samemu? temat ułożenia oraz doboru wentylatorów był poruszany tak często, a ty myślisz, że zakładanie nowego topicu nas ucieszy? nikt nie bedzie odpowiadał na podobne pytania po kilka razy leniwym ludziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...