byjek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 www.marsz.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 "WYRUSZMY W CAŁEJ POLSCE O TEJ SAMEJ GODZINIE ABY UCZCIĆ OJCA ŚWIĘTEGO I ZAPROTESTOWAĆ PRZECIW PRZEMOCY!" lol, a tak to sie piorą ile wlezie i z siekierami za soba lataja po krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 W ostatnich dniach hipokryzja jest bardzo zauwazalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 moze wkoncu ci kibice przestana byc dla siebie najgorszymi wrogami i przestana sie lać na ulicach... dla Papieza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) moze wkoncu ci kibice przestana byc dla siebie najgorszymi wrogami i przestana sie lać na ulicach... dla Papieza! 1367332[/snapback] Niepoprawny optymista :lol: macie jeden z dzisiejszych lancuszkow; chodzi o Łódź: w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry ... Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) "WYRUSZMY W CAŁEJ POLSCE O TEJ SAMEJ GODZINIE ABY UCZCIĆ OJCA ŚWIĘTEGO I ZAPROTESTOWAĆ PRZECIW PRZEMOCY!" lol, a tak to sie piorą ile wlezie i z siekierami za soba lataja po krakowie 1367269[/snapback] taki urok miasta gdzie jest wiecej niz jeden klub ;] ale spox potrafimy zyc w zgodzie, w konkretnym celu dlatego dziś tj. 4 kwietnia o 19.30 na stadnie Cracovii odbedzie sie Msza Św. w intencji Ś.P Jana Pawła II. Wezmą w niej udział kibice krakowskich klubów Cracovia, Hutnik, Wisła oraz każdy inny kibic każdego klubu w Polsce, który ma potrzebe bycia i brania udziału, niech przyjdzie, przyjedzie, każdy jest mile widziany, pokażmy Papieżowi, który jest tam u góry, że są rzeczy na tym świecie, które to sprawiają, że bariery nie istnieja! Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 W ostatnich dniach hipokryzja jest bardzo zauwazalna. 1367321[/snapback] Dokladnie - za dwa tygodnie, miesiac znow sie beda ganiali z nozami :( Teraz sa 'pod wplywem chwili', a zreszta i tak przylaczaja sie do akcji zalobnych raczej bo Papiez byl Polakiem, a nie ze wzgledu na to, co soba reprezentowal. Oczywiscie sa wyjatki wsrod 'aktywnych' kibicow (przykladowo ja... :) ), ale niestety ciagle tylko wyjatki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dokladnie - za dwa tygodnie, miesiac znow sie beda ganiali z nozami :(wlasnie smieszy mnie ta demonstracja "na pokaz" jesli na prawde smierc Papieza jakos by na nich wplynela to wogole zaprzestali by tych wszystkich ekscesow a nie odprawili jedna msze razem a potem znowu sie nienawidzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a ja mysle ze jest to zajebista sprawa i jezeli beda potrafili pogodzic sie chociaz na 1 dzien dla 1 osoby mysle ze bedzie to wspaniale uczczenie pamieci o Janie Pawle II bo podajcie mi 2 taka osobe ktora wzbudzilaby takie emocje a to co pokazali kibice na meczu lech pogon to juz wogole mistrzostwo oczywiscie kazdy by chcial zeby pogodzili sie na zawsze zeby nie bylo walk miedzi kibicamy jeszcze jakby nie bylo zla i wojen to wogole cud nie ?:> ale cuda... moze sie i zdazaja ale raczej nie w tej dziedzinie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja na początek krótki OT: Mario byłeś może wczoraj na błoniach?. pkt2. NIe chcę nic mówić, ale mentalność takich ludzi dobrze, aby się zmieniła. Na jednym z sąsiednich osiedli kibice(właściwie nie ma dorbego określenia na to co sobą prezentują) zabili dla ..........30groszy. Po porstu no comment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe, tak ja myslalem czar prysl, media jak zwykle wyolbrzymily sprawe. "W Krakowie mecz Cracovii z warszawską Legią zakończył się bitwą kibiców z policją. W stronę policjantów pofrunęły kamienie, płyty chodnikowe, drewniane kije i lusterka z zaparkowanych w pobliżu samochodów." http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2647468.html "Na nic msze pojednania i wspólne skandowanie "Nie ma lepszego od Jana Pawla II". Świętokrzyskie derby w drugiej lidze skończyły się demolowaniem stadionu i wyzwiskami. Chuligani GKS pobili kibiców Polonii, w Sosnowcu policja użyła pałek." http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2646642.html Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 powrot do normy ^__^ myslalem ze potrwa to troszke dluzej (do nastepnej kolejki) ale widac dlugo juz nikt w ryj kamieniem nie dostal i nie mogli sie juz doczekac :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) To tyle jesli chodzi o pojednanie... :-| :lol: Dla tych co nadal slepo "wieza" w ich sens zalecam dokladna lekture chociazby komentarzy do artow... ...i po co te szopki z pojednaniem tzw. "kibiców"? prawdziwi kibice nie musza sie jednac... sa po prostu normalnymi ludzmi... Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) moze wkoncu ci kibice przestana byc dla siebie najgorszymi wrogami i przestana sie lać na ulicach... dla Papieza! 1367332[/snapback] Tak jak wczoraj? Wytrzymali 2 dni, dwa, krotkie dni. Na pseudokibicow sposobu nie ma, zawsze sie tlukli, tluka i tluc beda. Zadne wydarzenie czy marsz jak widac nie jest w stanie tego zmienic. Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 najsmieszniejsze jest to, ze prasa jak sie jednali nazywala ich kibicami, a jak sie piora to pseudo ;/ przeciez to ci sami ludzie na marszu bylo i na bojkach <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 najsmieszniejsze jest to, ze prasa jak sie jednali nazywala ich kibicami, a jak sie piora to pseudo ;/ przeciez to ci sami ludzie na marszu bylo i na bojkach <_< 1381635[/snapback] Ja nie pamietam, zeby oni sie w ogole jednali. W jednej z gazet codziennych (lokalna z Torunia) po wywiadze z grupka takich wlasnie "kibicow" napisane bylo, ze nie ma sensu sie jednac bo kilka dni pozniej i tak wszystko zacznie sie na nowo. Dzisiaj, ogladajac informacje w TV podzielili jednak ludzi na kibicow i pseudokibicow, wiec moze cos jednak sie rusza w tym kierunku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 To było oczywiste, że długo to nie potrwa. Politycy wytrzymają kilka dni dłużej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Także myślę ,że jest to przejaw hipokryzji i chwili ... Możliwe ,że prawdziwi kibice się pojednali a pseudo-kibice - nie ! Tak to juz jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 prawdziwi kibice niemieli z kim sie pojednywac bo z nikim w "klotni/wojnie" nie byli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 po prostu u nas ci prawdziwi kibice stanowia mniejszosc i dlatego ich nie widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Tak to jest z kibolami jak ma sie syf zamiast muzgu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) ograniczeni intelektualnie debile, co tu duzo pisac. Nawet wlasniego slowa nie potrafia dotrzymac, nawet pozorow zachowac.......... Normalnie : idiot calling, Mr. kibic? You are absolutely right Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgadzam się z wami, że polscy "pesudo-kibice", czyli większość na stadionach to debile. Oglądałem wczoraj tv, nie pamiętam jaki kanał, a te pały znowu się leją :lol: po mordach. Co im to daje, jacyś nie dowartościowani są czy co. A ten marsz pojednanych kibiców to tylko chwila uniesień Polaków, jakich teraz dużo, większość z nich to tylko puste słowa i czyny. Mam nadzieje że się to zmieni, ale wątpię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) A ten marsz pojednanych kibiców to tylko chwila uniesień Polaków, jakich teraz dużo, większość z nich to tylko puste słowa i czyny.Dokladnie :-| Mam nadzieje że się to zmieni, ale wątpięNie zmieni sie dopoki nie ulegnie przemianie polska mentalnosc - znaczaca wiekszosc nawet pewnie nie wie po co poszla na marsz, a isc dlatego ze inni tak robia jest dla mnie lekko chore. Jedno musze przyznac; w robieniu czegos na pokaz i "laniu wody" jestesmy narodem przodujacym :lol: ;] Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ciekawi mnie tylko, czemu oni ciagle sie bija? Przeciez takie oberwanie lawka/krzeslem/pala/koszem na smieci ( niepotrzebne skreslic) musi niezle bolec, a oni ciagle sie nawalaja i ciagle obrywaja. Debile co tu duzo mowic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ciekawi mnie tylko, czemu oni ciagle sie bija? Przeciez takie oberwanie lawka/krzeslem/pala/koszem na smieci ( niepotrzebne skreslic) musi niezle bolec, a oni ciagle sie nawalaja i ciagle obrywaja. Debile co tu duzo mowic... 1382159[/snapback] sadomaso :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zamiast mózgó mają galarety, a w tych galaretach diury od ciągłego jarania gandzi. Myślałem, że Kraków to miasto kultury, a tu?? Wieś jakiej próżno w ŚWIECIE szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 niektorzy skacza na bangi, inni leja sie lawkami po mordach ;] dla adrenaliny?? znam paru takich debili, co gdybys przy nich powiedzial polonia, to by cie zlinczowali (przypomina mi sie tutaj jehowa z monty pythona -kto iwdzial, ten wie o co chodzi i mysle ze mp idealnie pokazal polskich drecholi ;p ) i oni to robia po to by w[ciach!]lici pokazac jak kochaja klub.... kibole byli kiedys zaproszeni do rozmow w toku..... i mowili, ze napierd**** sie dla klubu :/ swoja droga ja sie razem z takimi kibolami wychowalem (od przedszkola do 4 kalsy podstawowki dzien w dizen gralem z nimi w pilke, chodzilem na mecze) i jednemu z nich imponowal brat.... brat, na ktorego wystarczylo spojrzec zeby wiedziec z kim ma sie do czynienia.... a imponowalo temu mlodemu, ze brat byl w pace i ze jest doswiadczony :lol: nie utrzymuje z nimi kontaktu, jedynie czesc, czesc , ale wiem ze tez sie napieprzaja za legie :/ niektorych sie nie zmieni..... ale za to wiem, ze niezle obracaja pannami :] wiec bycie bezmozgim yeti ma tez swoje dobre strony.... tylk ociekaw jestem keidy takl oberwa lawka po bani, ze im przestanie stawac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Bruce tylko weź pod uwagę to, co taki bezmózgi Yeti, będize rbiłw przyszłości kiedy mu się to znudzu(tacy nie mają większego wykształcenia) kiedy już kondyhca nie będzie ta sama a i ręce kruche. Wtedy to marne ich życie. Jak myślicie, jakaś spelunka garsonierka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 widać kto w pl. jest konformistą - umarł papież to trzeba pokazać inne oblicze ,ale minęło pare dni i powrót do starych obyczjów Myśle że z takimi osobami trzeba walczyć ich własną bronią (gdyby było ZOMO.................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...