Skocz do zawartości
byjek

Marsz Zjednoczenia Kibiców Dla Papieża

Rekomendowane odpowiedzi

Gość on23warszawa

wiekszosc kibicow to ograniczone intelektualnie badz naprawde inteligentne aczkolwiek bardzo sfrustrowane dupki

dla takich papiez musialby umierac codziennie aby w koncu uspokoili swoje instynkty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesety na polskich stadionach zagnieździło się duże róznego rodzaju marginesu społecznego, przez co normlani ludzie raczej rzadko przychodzą na tego typu imprezy sportowe, ja sam nie chodze stwierdziłem że wole se mecz zobaczyć w domu/knajpie w spokoju niż całować w locie płyty chodnikowe, dlatego całe te pojdanie kibiców zawśnionych drużyn to dla mnie puste gesty normalny człowiek nie będzie bił się z kimś tylko dlatego że ten ktoś ma inny szalik klubowy, niestety ci zadymiarze są raczej nie reformowalni, gdyż to jest ich całe życie, to tak jakby większoś ludzi z Tweka powiedziało że po śmierci papieża przestanie podkręcać sprzęt, może porównanie nie najlepsze, lecz obrazujące omawiany problem

Pozdrowieni dla normalnych ludzi/kibiców

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DaRoN napisał(a):

Bruce tylko weź pod uwagę to, co taki bezmózgi Yeti, będize rbiłw przyszłości kiedy mu się to znudzu(tacy nie mają większego wykształcenia) kiedy już kondyhca nie będzie ta sama a i ręce kruche. Wtedy to marne ich życie. Jak myślicie, jakaś spelunka garsonierka :lol:

1382434[/snapback]

A powiem ci co te pały będą robić, a chlać na skrzyżowaniu jak zapewne teraz ich ojcowie stoją. Agresja, wandalizm to się nie bierze z nikąd, to wychodzi z rodziny, jak ich ojciec, matka, koledzy nauczyli tak będą robić, do końca.

Takim to jest potrzebny porządny "kop w dupe" do nawrócenia.

A jak nie będą chlać, to będą kraść, napadać. Takie grupy "przyjaciół debili-pseudo kibiców" pewnie łączą się w różnorakie grupy przestępcze i napadają bezbronnych ludzi, bo co oni biedni poczną w codziennym życiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cavarr napisał(a):

Takie grupy "przyjaciół debili-pseudo kibiców" pewnie łączą się w różnorakie grupy przestępcze i napadają bezbronnych ludzi, bo co oni biedni poczną w codziennym życiu.

1383468[/snapback]

Takich to roznego rodzaju mafie wybieraja do czarnej roboty. Maja spokoj, bo taki pseudokibic praktycznie nie mysli, nie zastanawia sie nad tym co robi, wykona wszystko a przy okazji dostanie troche kasy i jesli ma chociaz kropelke oleju w glowie to zachowa ja sobie na przyszle, bardzo mozliwe ze dosc wygodne zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dosyć dawno temu, kumple namówili mnie by iść na mecz.

Jestem z Warszawy więc pozostała Legia no i żyleta.

Wspominam mecze super, śpiewy na całe gardło, wierszyki i takie tam, generalnie super, każdemu kto nie był na meczu polecam.

Tylko najlepiej iść jak gospodarze grają z drużyną z zagranicy, bo wtedy nie powinno być zadymy, teoretycznie :D

Do ułomnych nie należę ale jak coś się szykowało to dawaliśmy długą, bo po co dostać w ryło od jakiegoś kolesia czy od milicji.

Już nie chodzę na mecze nie oglądam polskiej piłki, bo nie ma na co patrzeć :mur:

i do tej pory nie wiem o co chodzi z walkami kibiców, czy które miasto jest lepsze, które ma barwy ładniejsze, nie wiem.

Podreptał bym na jakiś meczyk razem z Ania, ale widząc co się dzieje, to tylko sfera marzeń.

Poza tym niechcący założę jakiś barwny sweterek i wróce do domku nago.

Małolactwo sie nachla i szukają zadymy.

Na stadionach jest trzoda, a ja z trzody wyrosłem.

Może kiedyś się to zmieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, własnie sobie czytam gazetke (Nowości) taka tam regionalna o wydarzeniach z regionu itp. Patrze a na pierwszej strone: autokar z kibicami Apator Toruń został zaatakowany przez okolo 20 osobnikow kamieniami na drodze... prawdopodobnie byli to kibice z bydgoszczy. takich to na kaukaz do kamieniołomów.!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...podpisać umowę z krajami ameryki S w sprawie wymiany więźniów(kiboli zapakowac po meczu na pakę i też :D ),tam nauczyli by sie respektu,gdyby przebieg w pewnej części ich ciała drastycznie się zwiększył :D

Ale wracając do tematu ,już starożytni mówili

Cytat

NADMIAR WOLNOŚCI PROWADZI DO ANARCHII

I to się dzieje w Pomrocznej teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi