firma||ZG Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 czesc chce zalozyc siec domowa mam neostrade, chcialbym jesli to mozliwe zlozyc jakiegos kompa jako serwer i podlaczyc tam drukarki i router albo switch zeby z innych kompow mozna bylopodlaczac sie do internetu albo drukowac a ten komp moglby chodzic 24h, prosze powiedzcie mi jak to podlaczyc (co do czego) czego uzyc (router switch hub?), jakie firmy itp. moze ktos moglby mi wyslac jakis schemat bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 temat był nie raz był poruszany.to tak switch serwer podłączony do niego + neo udostępnia połączenie w całej sieci.router podłączasz neo i rodzielasz też połączenie dla wszysktich kompów.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...