Biolog Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jak w temacie. Po przeliczeniu wszystkich rzeczy nie produkuje pliku *.iso. Co z tym zrobić? Rozpaczliwie potrzebuję okrojonego windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 w ostatnim kroku masz przycisk "make iso", niedziala?!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 To masz problem. Przecież wypalenie bootowalnej płytki to zaden problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Po naciśnięciu make iso robi, co do niego należy, tzn usuwa pliki, aplikuje sterowniki i poprawki, po czym sie pyta, czy ma include'ować jakies tam programiki swoje. Ja mu mówię, tak jak wiele razy przedtem, że nie. I nie robi iso :( Oczywiście z programikami też próbowałem i też nie zrobił. :mur: Normalnie cholery dostaję. Niby wszystko działa, jak powinno, ale pliku iso nie produkuje. Jest jakaś inna metoda, żeby spreparować botowalną płytke z tego, co zostaje po działaniach nlite'a? Boot cd z nero jakoś nie za bardzo chce działać... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Sciągnij sobie ten program. W zipie jest sektor startowy płyty xp i instrukcja wypalenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dzięki sgj! Zadziała z win2003? Jeśli nie, da się ten bootsektor recznie wyedytować, żeby zadziałał, ew. czy się da i jak go zczytać z płyty z Win2003 (orginalnym)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Własciwie to teraz widze, że w nlite w folderze Data jest plik boot.bin. Z niego na 99% powinno działać a z tego co widze nie rózni sie niczym od tego mojego.. Ustaw tylo wszystkow nero tak jak na pierwszym screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ale jestem [gluteus maximus]! :oops: :oops: Dzieki za pomoc sgj, wszystko działa :) Twoja metoda się sprawdziła, że mucha nie siada. A ja btw nie zauważyłem małego guziczka "twórz iso" na przedostatnim panelu konfiguratora... :oops: :mur: :lol: No ale cóż... Człowiek się całe życie uczy, a i tak głupi umiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...