Skocz do zawartości
Biolog

Problem: Nlite Nie Tworzy Iso

Rekomendowane odpowiedzi

Po naciśnięciu make iso robi, co do niego należy, tzn usuwa pliki, aplikuje sterowniki i poprawki, po czym sie pyta, czy ma include'ować jakies tam programiki swoje. Ja mu mówię, tak jak wiele razy przedtem, że nie. I nie robi iso :( Oczywiście z programikami też próbowałem i też nie zrobił. :mur:

Normalnie cholery dostaję. Niby wszystko działa, jak powinno, ale pliku iso nie produkuje.

Jest jakaś inna metoda, żeby spreparować botowalną płytke z tego, co zostaje po działaniach nlite'a? Boot cd z nero jakoś nie za bardzo chce działać... :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własciwie to teraz widze, że w nlite w folderze Data jest plik boot.bin. Z niego na 99% powinno działać a z tego co widze nie rózni sie niczym od tego mojego..

Ustaw tylo wszystkow nero tak jak na pierwszym screenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jestem [gluteus maximus]! :oops: :oops:

Dzieki za pomoc sgj, wszystko działa :)

Twoja metoda się sprawdziła, że mucha nie siada.

A ja btw nie zauważyłem małego guziczka "twórz iso" na przedostatnim panelu konfiguratora... :oops: :mur: :lol:

No ale cóż... Człowiek się całe życie uczy, a i tak głupi umiera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi