nOOb Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam. Chcialem sobie zamowic IBM ThinkPad X40 z USA, bo tam kosztuje jakies 50% naszej wspanialej polskiej ceny. Zastanawiam sie tylko jak ominac podatek importowy (22%). Czy wystarczy jak zamowie do znajomego w USA, a on po prostu cala ta paczke wezmie i wysle mi DHL'em? Czy moze da sie jakos dogadac bezposrednio ze sklepem - byloby mi duzo latwiej... Bede wdzieczny za pomoc. Dzieki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mój kumpel zaczał niby robić interes i przemyca sprzęt z usa paczką morską. Nie wiem jak mu to wyjdzie i kiedy sie na tym przejedzie ale to nie moja sprawa. Zagadaj do niego na gg 5062861. P.S. na allegro czasami dużo więcej nie dasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ktoś kiedyś pisał, że możńa spróbować wysłać z adnotacją Materiały reklamowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...