mikaelus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody?Ołówek ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody?Ołówek ! Wofek, ty czytac umiesz ? Jezeli nie olowkiem, to klejem na srebrze 8) Nadaje sie do XP dlaczego nie do TB ? 8) Pasta srebrna (jezeli mysleisz o tej pod qler) raczej ci nie polecam :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 GRRRRR, 1000 razy bylo powtarzane ze olowek powinien byc 6B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Probowalem odblokowac mnoznik przy pomocy AS3 i niestety nic z tego. Olowek zalatwil sprawe. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody?Ołówek ! Wofek, ty czytac umiesz ? Jezeli nie olowkiem, to klejem na srebrze 8) Nadaje sie do XP dlaczego nie do TB ? 8) Pasta srebrna (jezeli mysleisz o tej pod qler) raczej ci nie polecam :o Ale numer z ołówkiem chodzi w 100% przypadków ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Hmm... no to chyba będę musiał kupić jakiś bardziej miękki ołówek, bo na mojego TB HB nie wystarczy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody?Ołówek ! Wofek, ty czytac umiesz ? Jezeli nie olowkiem, to klejem na srebrze 8) Nadaje sie do XP dlaczego nie do TB ? 8) Pasta srebrna (jezeli mysleisz o tej pod qler) raczej ci nie polecam :o Ale numer z ołówkiem chodzi w 100% przypadków ! gostek chyba wyraznie pyta o mozliwosc unlocka pasta , qrde proste nie ? BTW, chyba jezeli zrobi to klejem srebrnym, to chyba pewniejsze , a zwlaszcza trwalsze bedzie nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 U mnie ołówek HB też nie zawsze łączył, ale 2B już za każdym razem, a na ołówek taśna samoprzylepna dla pewności. Ale klej ze srebrem jest najlepszy, albo mazak do poprawek na płytkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Mój kolega z klasy ma Athlona TB 1.33 i mimo iż łączy w 100% dokładnie to proc niereaguje. Tak jakbyśmy nic nie robili - wstaje 10x133. Nadal nie viemy w czym problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mam paste cholera zapomnialem nazwy chyba 75ags i miernik nic nie wykazal jakby rzaden prad nie plynal moze mam za slaby mirnik ale serio nic widac potrzebuje sporego pradu zeby poszlo przebicie i poplynal prad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ktoś coś takiego próbował? Czy to w ogóle możliwe? Zastanawiam się nad alternatywą unlock'a ołówkiem, bo coś mi nie wychodzi. Próbowałem już kilka razy, ale albo bez rezultatów albo udało mi się raz odblokować 8x tylko, że komp za cholerę nie chciał wstać na 8x100 (nie mam pojęcia dlaczego?). Może jeszcze jakieś inne metody? Jakiego uzywasz olowka? Powinien to byc 6B lub ostatecznie HB! Najlepiej 0,5 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonM Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Luuudzie pasty na srebrze prawie nie przewodza, probowalem as3 miernikiem i nie wiem jak blisko bym dal koncowki miernika to i tak rezystancja byla poza skala. A co do laczenia mostkow, to sam bawilem sie kiedys b6 ale to lipa, jak bym nie zabezpieczal, ktoregos pieknego dnia komp nie wstaje i zaczyna sie zabawa w poprawianie, a jak raz zalatwi sie proca Electonem40 to jest spokoj niemalże na zawsze (jeśli nie ruszacie proca). Jak mialem olowkiem to wystarczylo kompa gdzies przenieść albo przestawić i już byla kupa. Pozdro, SimonM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 nie wiem u braciaka w wakacje robilem olowkiemi chodzi do tej pory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...