Geodeta Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam! mam pytanko. mój sprzęt jak w podpisie. płyta według producęta nie obsługuje pamięci typu ECC i tu moje pytanie. Znaczy że pamięć takowa nie ruszy na mojej płycie wcale , czy ruszy bez funkcji ECC czyli korekcji błędów? gdzieś słyszałemżę niećle się kręcą takie pamiętki dlatego pytam. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyzio Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ruszyc pewnie rusza, ja tez kiedys mialem pamieci ECC Winbonda DIMMY ale dzialalo to tak, na jednej plycie było wszystko ok, a na drugiej albo komp po wejsciu do windowsa sie zawieszal albo było bład STOP. Musisz sprobowac, tyle moge ci powiedziec, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Jesli to nie sa pamieci ECC registered to smialo beda dzialac :) Sam takowe posiadam ;) Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez SuperGonzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...