Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy mozna usunac C:_RESTORETEMP bez zadnych skutkow ubocznych poza wieksza iloscia miejsca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tam sa zapisy z przywracania systemu albo XP albo Milenium, jak skasujesz. zamiast kasowania sproboj wyłączyć opcje przywracania systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tyle ze ja mam wylaczone przywracanie, a toto caly czas rosnie :/ i czy ktos zna naprawde dobry program do chlodzenia procka dla AXP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tyle ze ja mam wylaczone przywracanie, a toto caly czas rosnie :/ mało prawdopodobne... rozumiem że masz win me. gdzie wyłączasz przywracanie systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 dobrze rozumiesz- a przywracanie wylaczam w panelu sterowania w system/wydajnosc/system plikow/rozwiazywanie problemow. caly czas bylo wylaczone a folder _restore urusl jak na drozdzach do 1,3 gb (!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 dobrze rozumiesz- a przywracanie wylaczam w panelu sterowania w system/wydajnosc/system plikow/rozwiazywanie problemow. caly czas bylo wylaczone a folder _restore urusl jak na drozdzach do 1,3 gb (!)qrna to dziwne, po restarcie kompa powinien się katalog wyzerować. nie mam teraz me przed sobą, ale z tego co pamiętam to dobrze to robisz. może zrób tak: włącz przywracanie, reset, wyłącz przywracanie, reset. chociaż podejrzewam, że to nic nie da. coś masz nawalone w systemie. może spróbuj zmienić literkę w katalogu i wtedy zobacz czy system działa. nigdy nie ufałem me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Sciagnij sobie: System Restore Remover Pro, stad: http://defsoft.iwarp.com . To pomoze (oraz sporo innych opcji Ci doda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A nie leiej znaleść w rejestrach (chyba 4 wpisów) usunąc je wleść pod Dos i sysalić z winsystemrestore całą jego zawartość. Na 100% nie więcej nie pojawi bo pliki z tego katalogo same go tworzą jak sie go usunie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 udalo sie! włączylem, restartlem i wylaczylem przywracanie i zrobilo sie 2 GB wiecej wolnego miejsca! thX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...