szopenowski Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Info ze strony ministerstwa edukacji "Szanowni Państwo Kuratorzy, za Państwa pośrednictwem zwracam się do dyrektorów wszystkich szkół z prośbą o taką organizację dnia 8 kwietnia br. (w tym możliwość odwołania zajęć), aby umożliwić młodzieży, dzieciom oraz nauczycielom udział w uroczystościach towarzyszących pogrzebowi papieża Jana Pawła II. Jednocześnie przypominam o konieczności zapewnienia właściwej opieki wszystkim uczniom." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No i co to ma wspólnego z forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Bo jest juz 5 tematow o Papiezu, wiec jeden wiecej nie zaszkodzi... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ParanoiK : Ośla łączka Ciekawostki, humor i inne sprawy wykraczające poza tematykę reszty działów, acz nieprzekraczające granic dobrego smaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Strasznie głupie to ostatnie zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ale prawdziwe szkola ma obowiazek zapewnic mi bezpieczenstwo i opieke w godzinach skzolnych a po tresci oswiadczenia widze, ze nie jest to dzien wolny od zajec, wiec trzeba bedzie zasuwac do szkoly i brac udzial w uroczystosciahc (zapewne zorganizowanych przez szkole) grzechu-nie przejmuj sie...za pare lat tez bedziesz mogl sam sobei psioac zwolnienia ;) nawet nie wiesz jak to fajnie wyglada :> "prosze o zwolnienie mojej osoby z zajec szkolnych w dniu tym i tym, z powodu wizyty u lekarza ":> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 U nas sie nie idzie do skul. idziemy tylko do kosciola, a potem do domu : / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 my natomiast jutro na PW nie mamy zajec od 11. Niestety przepada nam wyklad z Technik Cyfrowych i znowu beda jazdy na laborce... :/ ... coz pamiec J.P. II trzeba uczcic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 U mnie dzisiaj o jedenastej apel. Ksiądz co uczy nas powiedział kilka słów. Pomodliliśmy się. Zapaliliśmy 4 znicze pod obrazem Jana Pawła II. Codziennie do dnia pogrzebu o 8:00 przed lekcją odbędzie się w szkole modlitwa za Ojca Świętego. Ponadto 8 kwietnia na 99% nie idziemy do szkoły tylko na msze do kościoła, a następnie prawdopodobnie do domu(chyba że zorganizują jakiś "telebim" czy cuś)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 U nas w Krakowie prezydent odwołał szkołę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 W kazdym miescie Polski powinny zostać odwłoane zajecia szkolne... No chyba ze jakiemus dyrektorowi cos odbije... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Paranoik: Ciekawostki, humor i inne sprawy wykraczające poza tematykę reszty działów, acz nieprzekraczające granic dobrego smaku 1368123[/snapback] swiat stanal do gory nogami, uzytkownicy pouczaja administratorow ;) Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez artur.c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 u mnie jest najbardziej poj... chory psychicznie dyrektor swiata (mam nadzieje ze to przeczyta :> ) ale nawet on dzien wolny zrobil. i oglosil ze na czas zaloby narodowej w garniturkach do szkoly ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 i oglosil ze na czas zaloby narodowej w garniturkach do szkoly ;] 1368597[/snapback] Nie wiem jak wy ale ja sie z tym zgodze azeby do szkoly w garniturach. Chodziaz bedzie to jakos lepiej wygladalo anizeli wstazki i opaski na reke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ale nie moze byc to do cholery przykazem...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 wy sie w sumie cieszycie z dnia wolnego a ja pracuję w szkole - ciekawe co mi na piątek dyrekcja zafunduje w zamian :| tym bardziej że decyzja ministerstwa jest prawie wykluczająca się - albo dajemy dzień wolny uczniom albo zapewniamy im opiekę - toć to, co napisali to jakaś kpina z logiki. no i prawie na pewno moja dyrekcja załatwi to tak że do szkoły przyjdzie po kilka osób z każdej klasy a ja i reszta ciała gogicznego będzie bezproduktywnie snuć się po pustych murach lub robić coś jeszcze głupszego ... pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 W piatek odbedzie sie pogrzeb PAPIEŻA minister edukacji narodowej odwolal w piatek szkole!!! ale idźmy w ten dzien pod pomnik postawic znicz i pomodlic sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 wy sie w sumie cieszycie z dnia wolnego a ja pracuję w szkole - ciekawe co mi na piątek dyrekcja zafunduje w zamian :| tym bardziej że decyzja ministerstwa jest prawie wykluczająca się - albo dajemy dzień wolny uczniom albo zapewniamy im opiekę - toć to, co napisali to jakaś kpina z logiki. no i prawie na pewno moja dyrekcja załatwi to tak że do szkoły przyjdzie po kilka osób z każdej klasy a ja i reszta ciała gogicznego będzie bezproduktywnie snuć się po pustych murach lub robić coś jeszcze głupszego ... pozdr. 1368796[/snapback] nie wiem jak tam gdzie pracujesz, ale u mnie w sql w kazdej sali jest TV, wiec tacy nauczyciele moga sobie w zadumie obejrzec transmisje...... nie odsc, ze sonbie obejrzycie transmisje, to jeszcze wam za to zaplaca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ale nie moze byc to do cholery przykazem...... 1368786[/snapback] No niestety, musisz sie pogodzic z tym, że żyjesz w panstwie chrzesciajnskim w którym głowna religia to religia rzymsko-katolicka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) a ja mam wszystkie lekcje, bo matura sie zbliza wielkimi krokami ... Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez shakur_45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ale to wcale nie wiaze sie z tym ze mialbym robic to, czego robic nie chce, a czego zrobienia nie nakazuje mi prawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Wiem... Co mogę powiedzieć? Zwolnij sie z piatku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) W mojej szkole nie ma lekcji i nie ma tez żadnej mszy, więc caly piątek siedze w domu. I tak jest najlepiej, kto chce to pojdzie sobie do kościoła a ten kto nie chce to nie pójdzie. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez sigard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie wiem jak tam gdzie pracujesz, ale u mnie w sql w kazdej sali jest TV, wiec tacy nauczyciele moga sobie w zadumie obejrzec transmisje...... nie odsc, ze sonbie obejrzycie transmisje, to jeszcze wam za to zaplaca ;] 1368826[/snapback] jeśli miałbym sobie w spokoju i zadumie obejrzeć to byłoby OK, ja się po prostu boję wynalazków - potworków typu nadzwyczajna rada pedagogiczna lub dyżur jakiś pod kościołem - co wcale nie jest wykluczone. aha - telewizorki są 3 na szkołę nic to, zamiast fatalizować - poczekam do jutra i będę wiedział na 100% co i jak. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Myślicie, że z powodu tej smutnej okoliczności nauczyciele nie zrobią mi sprawdzianu??? Bo dziś żyję w strachu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Myślicie, że z powodu tej smutnej okoliczności nauczyciele nie zrobią mi sprawdzianu??? Bo dziś żyję w strachu :lol: 1368941[/snapback] ja bym ci nie zrobił sprawdzianu :lol: ... ... ... oczywiście jakbyś się powołał że jesteś z forum tweak'a bo inaczej to nie ma przebacz :lol: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja bym ci nie zrobił sprawdzianu :lol: ... ... ... oczywiście jakbyś się powołał że jesteś z forum tweak'a bo inaczej to nie ma przebacz :lol: :-P 1368965[/snapback] nauczyciel i Łomża--->w jakiej szkole uczysz ?? czy moze uczysz w Poznaniu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nauczyciel i Łomża--->w jakiej szkole uczysz ?? czy moze uczysz w Poznaniu ?? 1368991[/snapback] witam. pochodzę z Łomży, ale pracuję w Poznaniu. jedynie praktyki nauczycielskie robiłem w I LO w Łomży pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja bym ci nie zrobił sprawdzianu :lol: ... ... ... oczywiście jakbyś się powołał że jesteś z forum tweak'a bo inaczej to nie ma przebacz :lol: :-P 1368965[/snapback] Myślisz, że aż tak źle będzie??? Ja nie chciałem :sad: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 witam. pochodzę z Łomży, ale pracuję w Poznaniu. jedynie praktyki nauczycielskie robiłem w I LO w Łomży pozdrawiam 1369080[/snapback] OT: Czego uczysz jeżeli można wiedzieć? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...