Traktor16 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 juz kiedys tutaj pisalem w sprawie muvo2. jednak wszelkie moje dzialania majace na celu naprawienie tego mp3playera sie niepowiodly. rozkrecilem male urzadzenie i w srodku ku mojemu zdumieniu niebylo dysku typu compactflashII tylko dysk firmy cornice, ktory zamiast cfII ma mala wychodzaca tasiemke, ktora laczy sie z innymi elementami. moje pytanie brzmi: 1. czy mozna podlaczyc do jakiegos innego urzadzenia dysk firmy cornice w celu sprawdzenia czy uszkodzony jest dysk czy moze elektronika w mp3playerze 2. czy wie ktos gdzie mozna kupic taki dysk?? pojemnosc niewazna bo i tak z tego co wiem teraz sa albo 2gb albo 3gb, bo szukalem po internecie i nigdzie niemoglem znalesc oferty sprzedazy tego dysku. takie pytanie odbiegajace od mojego problemu, co sadzicie o tej alternatywie jesli chodzi o microdyski?? wiem ze segate i wd podali cornice do sadu itd. czy cornice jest jakas konkurencja dla wd i segate?? co mozecie ciekawego powiedziec o tych dyskach(md) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...