Nick126 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ile kosztują pamieci do mp3 playera ? Skąd można kupic ? Szukam do digiball'a.[albo jakos tak :/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deXter89 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 www.allegro.pl chyba najlepsze ceny jak dlamnie... Sprawdź jaki typ pamieci obsługuje twój mp3 player. Znajdziesz to gdzieś w instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Obsługuje... obsługuje... nie wiem :/ "DigitFab DigitBall DBHSL SD/MMC MP3 Player!" SD/MMC to chyba obsługuje. Ale na allegro nie widziąłem takich, albo źle szukałem, a podaj jeszcze jakis link :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 To znaczy że obsługuje karty typu sd i mmc! Nie wierze ze na allegro takich nie ma! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 128MB SD kupisz za około 70-100zł. Poszukaj w sklepach komputerowych i z aparatami fotograficznymi. Do tego zwykle służy google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8906 masz do wyboru 8 stron pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...