RyPeR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Siema guys, mialbym prosbe do tych ktorzy posiadaja ta kamere: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1236 aby sie o niej wypowiedzieli i ewentualnie pokazali foty jakie wykonuje ten aparat, lub jesli ktos widzial jakie zdjecia robi ta kamerka lub jesli kogos qmpel ma taka to tez bym prosil o komentarz :) :D A i moze ktos by mi mogl polecic jakas inna kamerke tak do 200zl max to tez wydalcie to z siebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja mam WEB CAMA 3 /trochę starszy/: nagrywa nieźle, ale sdjecia są słabe - jak chcesz to tu masz adres topica w którym są zdjęcia robione tą kamerką, ale zaznaczam to jest web cam 3! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12306&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja mam kamerkę Intel CS330 o identycznych danych w specyfikacji jak ta do której podałeś link. Obraz w 640/480 jest na prawde bardzo ładny, ale wyciąga wtedy tylko 10 klatek na sec mimo, że opisie ma właśnie 5-30 klatek :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja mam kamerkę Intel CS330 o identycznych danych w specyfikacji jak ta do której podałeś link. Obraz w 640/480 jest na prawde bardzo ładny, ale wyciąga wtedy tylko 10 klatek na sec mimo, że opisie ma właśnie 5-30 klatek :-/a mozesz wrzucic przykladowe fotki jakie ta kamerka robi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zdjęcia takie sobie bo fotografa bolała głowa po sobocie i do tego trzęsły mu się ręce :D Przy odrobinie wprawy i lekkiej obróbce wychodzą całkiem fajne fotki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no calkiem calkiem :) A czy inni to juz niemaja kamer? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...