wariacik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 witam mam pytanie czy istnieje jakis program do kalibracji monitora LG flatron F700P? po pierwsze nie chce mi sie go kalibrowac recznie, po drugie nie zabardzo mi to wychodzi. prosilbym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 NOKIA Monitor Test LCD Nokia Test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a i jeszcze jedno gdzie sie zmienialo odswiezanie zeby bylo takie samo we wszystkich aplikacjach? przykladowo w windowsie mam 85Hz a w grach mam inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a i jeszcze jedno gdzie sie zmienialo odswiezanie zeby bylo takie samo we wszystkich aplikacjach? przykladowo w windowsie mam 85Hz a w grach mam inne 1368444[/snapback] Można z poziomu dxdiag'a (ale tylko do aplikacji działających pod kontrolą directx) albo używając programów jak np ReForce, PowerStrip, RefreshFix (i pewnie wielu innych jeszcze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nawet bez dodatkowych programów powino się dać poniewaz moze to udostępniac sam sterownik poszukaj w opcjach Refresh rate override albo wymuszenie częstotliwości odświeżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sao Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 NOKIA Monitor Test 1368380[/snapback] A gdzie jest opcja kalibracji w nokia monitor test?? Nie mogę jej znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Nie ma programu który skalibruje monitor CRT bez ingerencji wzroku użytkownika. Co do odświeżania to w sterownikach ATI i nVidia jest opcja wymuszania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A gdzie jest opcja kalibracji w nokia monitor test?? Nie mogę jej znaleść. 1708219[/snapback] hehehe :P mam pytanie czy na pewno chcesz kaliborwac monitor - ustawiac profile kolorow ? bo do tego sa specjalistyczne urzadzenia np takie jak Pantone ColorVision ColorPlus za niecale 500 PLN (chyba najtanszy kalibrator dostepny na rynku) ale sa i drozsze czy tego szukasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...