SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dajcie sobie spokój z tymi przepowiedniami. Mi już wystarczy że co roku jest koniec świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dzisiaj znalazłem ciekawostke w internecie :) 13 Maja Papież został postrzelony. 02.04.2005 - Data śmierci Papieża - 02 + 04 + 2+0+0+5 = 13! 21:37 - Godzina Śmierci Papieża - 2 + 1 + 3 + 7 = 13! Papież gdy zmarł miał 85 lat - 8+5 = 13! i umarł w 13! Tygodniu Roku zbiego okolicznosci...? J A N P A W E Ł D R U G I = 13 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zbieg okolicznosci i szukanie taniej sensacji. Powazny człowiek w zyciu w to nie uwierzy. I co teraz ta liczba 13 niby przestawia ? ZZZłłłłłoooooooo :evil: :lol: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jak wiadomo 13 to pechowa liczba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 13 dzień każdego miesiąca to Dzień Fatimski To jest tylko zbieg okoliczności ale kto wie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 13 Maja Papież został postrzelony. 02.04.2005 - Data śmierci Papieża - 02 + 04 + 2+0+0+5 = 13! 21:37 - Godzina Śmierci Papieża - 2 + 1 + 3 + 7 = 13! Papież gdy zmarł miał 85 lat - 8+5 = 13! i umarł w 13! Tygodniu Roku Ciekawe... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 . I co teraz ta liczba 13 niby przestawia ? ZZZłłłłłoooooooo :evil: :lol: ;] 1368877[/snapback] 13 maja w fatimie obiawiła się Matka Boska.A kiedy papieża postrzelono??? też 13 i do tego maja. i co może to też jest zbieg okoliczności?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja się tam 13-ego urodziłem i jest to dla mnie dzień jak najbardziej szczęśliwy, a że dla innych nie to szczegół :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zwroccie uwage na to, ze z Siostrą Łucją też jest powiązane troche trzynastek :) http://andrzej.kai.pl/ekai/serwis/?MID=9023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja się tam 13-ego urodziłem i jest to dla mnie dzień jak najbardziej szczęśliwy, a że dla innych nie to szczegół :lol: :lol: 1368935[/snapback] Ja tesh.. a na dodatek piątek/sobota... (chyba) ;] No ludzie - zaczynacie juz herezje głosić... Np. 13 to 1 i 3 - czyli jedna osoba + trójca swieta... Moja interpretacja... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 O ile pamiętam to w 2000 też miał być koniec świata ale to szczegół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Hehe tez pamietam. W 2000 III wojna światowa tez miala byc ale jakos sobie nie przypominam tego historycznego wydarzenia. Dorosnijcie ludzie troche a nie bawcie sie w jakies glupawe przepowiednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 daty roku są umowne ?? a teraz 13 to 1+3 i daje 4 :| WOW pójdzcie z tym do strefy 11 ...... ech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Hehe tez pamietam. W 2000 III wojna światowa tez miala byc ale jakos sobie nie przypominam tego historycznego wydarzenia. Dorosnijcie ludzie troche a nie bawcie sie w jakies glupawe przepowiednie. 1368987[/snapback] Kto sie bawi w przepowiednie, ale przyznasz że to dziwny zbieg okoliczności z tą 13. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jezeli bedzie koniec swiata/IIIWŚ/meteor przywali w Ziemie to otworze temat... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jezeli bedzie koniec swiata/IIIWŚ/meteor przywali w Ziemie to otworze temat... ;] 1368998[/snapback] Ale koniec świata będzie dopiero gdy ja tak zadecyduję ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...