Darck Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Doradzcie jaki dysk za okolo 250 kupic moje typy to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46897491 Western Digital WD1600JB 7200 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46194497 Dysk Seagate Barracuda 7200.7 model ST3160021A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Moj typ to taki żebyś myślał na przyszłość, dołożył i kupił w normalnym sklepie, bo drugi to świeżak a ten pierwszy to śmierdzi wałem na kilometr, a Ty albo jesteś ślepy albo nie chcesz tego widzieć. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Paszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) szybko szukalem tego linka, dla kolegi i nie spojrzalem na szczegoly, a widzialem wczesniej ten sam dysk za potobna cene. np tu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47217343 ( nie zauwazylem, ale ten jest z 15 dniami gwar.... ) a co do tego z 20 komentarzami to raczej wysle, bo juz pare osob otrzymalo od niego dysk, jedynie przeciw jest to ze egzekwowanie gwarancji lepsze moze byc od sprzedawcy z wieksza liczba komentarzy. z drugiej strony zawsze jest ( podobno ) gwarancja producenta. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Darck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Coś Ci się potaśtało, nikt od niego dysku z tej aukcji nie otrzymał - patrząc na komentarze przynajmniej. Ogólnie polecam lekturę jego aukcji i wystawionych aktualnie przedmiotów, sprzedawał jakieś GF 6600, sprzedał ich 5 w połowie marca i ma dopiero jeden komentarz, tak samo z jakimiś dyskami - nie dziwi Cię to? Powystawiał towaru za Bóg wie ile pieniędzy po cenach hurtowych albo niższych - chcesz to kupuj, ale żebyś potem nie płakał. Edit: Wystawił towar za dokładnie 96580 zł Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Paszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kup nr2 lepszy od nr1 baraki na ata są bardzo ciche a te wd nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Coś Ci się potaśtało, nikt od niego dysku z tej aukcji nie otrzymał - patrząc na komentarze przynajmniej. Ogólnie polecam lekturę jego aukcji i wystawionych aktualnie przedmiotów, sprzedawał jakieś GF 6600, sprzedał ich 5 w połowie marca i ma dopiero jeden komentarz, tak samo z jakimiś dyskami - nie dziwi Cię to? Powystawiał towaru za Bóg wie ile pieniędzy po cenach hurtowych albo niższych - chcesz to kupuj, ale żebyś potem nie płakał. Edit: Wystawił towar za dokładnie 96580 zł 1368890[/snapback] rzeczywiscie, cos z tym jest. zadalem pytanie kilku osobom, ktore kupily cos u niego a nie wystawily komentarza. Skad bierzesz informacje za ile sprzedal towary na aukcjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie za ile sprzedał, tylko za ile ma wystawione obecnie. A biorę z windowsowego kalulatora :wink: Widać ile czego wystawił i po ile. Ciekawe, kiedy posypią się negatywy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nEwbiesz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 przeciez to jest walek na kilometr - Paszczu wogole zrobil i tak ci przyjemnosc i poswiecil czas zeby udowodnic ci, ze to jest walek. Ja bym Ci powiedzial raz a jak bys nadal byl taki madry zeby kupowac to bym powiedzial a kupuj tylko pozniej nie wracaj na forum z pytaniem - jak odzyskac pieniadze ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 przeciez to jest walek na kilometr - Paszczu wogole zrobil i tak ci przyjemnosc i poswiecil czas zeby udowodnic ci, ze to jest walek. Ja bym Ci powiedzial raz a jak bys nadal byl taki madry zeby kupowac to bym powiedzial a kupuj tylko pozniej nie wracaj na forum z pytaniem - jak odzyskac pieniadze ;p 1369391[/snapback] co ty taki nerwowy. nigdzie nie napisalem ze bede to kupowal. spytalem sie skad wie za ile wystawil przedmioty, bo myslalem ze mozna odczytac to gdzien an allegro bez liczenia. zadanie pytania osobom ktore braly udzial na aukcjach tego uzytkownika tez nic nie kosztuje, oto odpowiedz: Witam. Nie wysłałem pieniędzy i czekałem aż inni kupią. Rozmawiając z reszta uczestników dowiedziałem się że nikt nie otrzymał tej karty.Sprzedawca milczy. Jako że nie wpłaciłem pieniędzy, przeczuwając że gość jest niepewny, czekam spokojnie na rozwój wydarzeń :). Ale myślę że sprawa jest oczywista... Pozdrawiam. Piotrek nie, nie moglem sie skontaktowac ze sprzedajacym i zrezygnowalem. pzdr Czyli jak widac nie nastapila jakas nagla obnizka cen dyskow i nie przeplacilem za bardzo gdy miesiac temu kupilem na allegro nowego samsunga 80GB, na gwarancji za 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) tu masz pewnego sprzedawce http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=248175 napisz doniego to ci wystawi jaki bedziesz chcial Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...