Skocz do zawartości
Darck

Jaki Dysk 160gb Za Okolo 250?

Rekomendowane odpowiedzi

Moj typ to taki żebyś myślał na przyszłość, dołożył i kupił w normalnym sklepie, bo drugi to świeżak a ten pierwszy to śmierdzi wałem na kilometr, a Ty albo jesteś ślepy albo nie chcesz tego widzieć.

Edytowane przez Paszczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybko szukalem tego linka, dla kolegi i nie spojrzalem na szczegoly, a widzialem wczesniej ten sam dysk za potobna cene. np tu:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47217343 ( nie zauwazylem, ale ten jest z 15 dniami gwar.... )

a co do tego z 20 komentarzami to raczej wysle, bo juz pare osob otrzymalo od niego dysk, jedynie przeciw jest to ze egzekwowanie gwarancji lepsze moze byc od sprzedawcy z wieksza liczba komentarzy.

z drugiej strony zawsze jest ( podobno ) gwarancja producenta.

Edytowane przez Darck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś Ci się potaśtało, nikt od niego dysku z tej aukcji nie otrzymał - patrząc na komentarze przynajmniej. Ogólnie polecam lekturę jego aukcji i wystawionych aktualnie przedmiotów, sprzedawał jakieś GF 6600, sprzedał ich 5 w połowie marca i ma dopiero jeden komentarz, tak samo z jakimiś dyskami - nie dziwi Cię to?

Powystawiał towaru za Bóg wie ile pieniędzy po cenach hurtowych albo niższych - chcesz to kupuj, ale żebyś potem nie płakał.

Edit: Wystawił towar za dokładnie 96580 zł

Edytowane przez Paszczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś Ci się potaśtało, nikt od niego dysku z tej aukcji nie otrzymał - patrząc na komentarze przynajmniej. Ogólnie polecam lekturę jego aukcji i wystawionych aktualnie przedmiotów, sprzedawał jakieś GF 6600, sprzedał ich 5 w połowie marca i ma dopiero jeden komentarz, tak samo z jakimiś dyskami - nie dziwi Cię to?

Powystawiał towaru za Bóg wie ile pieniędzy po cenach hurtowych albo niższych - chcesz to kupuj, ale żebyś potem nie płakał.

Edit: Wystawił towar za dokładnie 96580 zł

1368890[/snapback]

rzeczywiscie, cos z tym jest. zadalem pytanie kilku osobom, ktore kupily cos u niego a nie wystawily komentarza. Skad bierzesz informacje za ile sprzedal towary na aukcjach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez to jest walek na kilometr - Paszczu wogole zrobil i tak ci przyjemnosc i poswiecil czas zeby udowodnic ci, ze to jest walek. Ja bym Ci powiedzial raz a jak bys nadal byl taki madry zeby kupowac to bym powiedzial a kupuj tylko pozniej nie wracaj na forum z pytaniem - jak odzyskac pieniadze ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez to jest walek na kilometr - Paszczu wogole zrobil i tak ci przyjemnosc i poswiecil czas zeby udowodnic ci, ze to jest walek. Ja bym Ci powiedzial raz a jak bys nadal byl taki madry zeby kupowac to bym powiedzial a kupuj tylko pozniej nie wracaj na forum z pytaniem - jak odzyskac pieniadze ;p

1369391[/snapback]

co ty taki nerwowy. nigdzie nie napisalem ze bede to kupowal. spytalem sie skad wie za ile wystawil przedmioty, bo myslalem ze mozna odczytac to gdzien an allegro bez liczenia. zadanie pytania osobom ktore braly udzial na aukcjach tego uzytkownika tez nic nie kosztuje, oto odpowiedz:

Witam.

Nie wysłałem pieniędzy i czekałem aż inni kupią. Rozmawiając z reszta uczestników dowiedziałem się że nikt nie otrzymał tej karty.Sprzedawca milczy. Jako że nie wpłaciłem pieniędzy, przeczuwając że gość jest niepewny, czekam spokojnie na rozwój wydarzeń :). Ale myślę że sprawa jest oczywista...

Pozdrawiam. Piotrek

nie, nie moglem sie skontaktowac ze sprzedajacym i zrezygnowalem.

pzdr

Czyli jak widac nie nastapila jakas nagla obnizka cen dyskow i nie przeplacilem za bardzo gdy miesiac temu kupilem na allegro nowego samsunga 80GB, na gwarancji za 200zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi