somebody Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak w temacie ale z małym wyjątkiem. Wszystkie poprzednie wersje instaluję bezproblemowo, sęk tkwi w ostatnim wydaniu IKSA ...tuż po kliknięciu na KONTYNUACJA (po zaakceptowaniu warunków umowy) ...pojawia się info: ZAKOŃCZONO INSTALACJĘ SKŁADNIKÓW EDIT: na wersję 8.1 nawet się nie ma zamiaru instalować (z innymi nie ma kłopotu) Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez somebody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jaki system :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azereus Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Odswieze troche temat bo mam ten sam problem Tylko ze na kazdej wersji directx U mnie wyglada to tak ze akceptuje licencje klikam dalej i wyskakuje mi ze skladniki sa gotowe do uzycia jednak on nic nie instaluje Usuwalem directx za pomoca directx bustera i nadal jest to samo Moj system to win xp pro z sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Po co instalowac directx'a 9.0c jak SP2 ma juz go wbudowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Po co instalowac directx'a 9.0c jak SP2 ma juz go wbudowanego 1492633[/snapback] ale nieraz jest tak że trzeba przeinstalować directx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Może jakiś inny program do wywalania directa :>? Rozumię że masz pełną instalkę a nie dociąganie z neta :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam ten sam problem. Ludzie pomóżcie, bo nie mogę zainstalować NFS: Most Wanted. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 DirectX 9.0c został wydany w 2004 roku, wiem, że się ukazują jakieś uaktualnienia do niego. Np. w CDA jest takie, zajmuje dość mało. Wszedłem na stronę MS i widzę tam jakieś pliki SDK, Runtime. Nie wiem które pobrać, może ktoś podać linka do najnowszej wersję uaktualnienia? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Odswieze troche temat bo mam ten sam problem Tylko ze na kazdej wersji directx U mnie wyglada to tak ze akceptuje licencje klikam dalej i wyskakuje mi ze skladniki sa gotowe do uzycia jednak on nic nie instaluje Usuwalem directx za pomoca directx bustera i nadal jest to samo Moj system to win xp pro z sp2Mam dokladnie ten sam problem...nie mam juz pomyslow jak to naprawic-eradicatorem probowalem, i nic to nie dalo obecnie mam przywrocony DX 8.x ale chce miec 9.0c Wie ktos co zrobic..? Prosze o pomoc...nie chce stawiac na nowo systemu :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...