qbusek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, zwracam sie do ludzi korzystajcych z dwoch monitorow jednoczesnie. Kazdy kto tego probowal wie, ze jest to bardzo przedatne i po prostu ulatwia prace (poczta, gadu i inne pasqctwa sa w jednym miejscu i tyle ...) Mam jednak pewna "zagwostke" w windzie (xp) jak ustawiam aby na drogim monitorze bylo rozszerzenie pulpitu to ono jest ale jakby z "prawej strony", jako ze u siebie mam monitor glowny przed soba, a pomocniczy po lewej stronie to jest to wyjatkowo nie logiczne ze przesuwajac myszka w prawo pojawia sie ona w lewym ekarnie ... macie jakies pomysly ?? uzywam xp, dwie grafiki (radek 9100 i matroxa jakiegos starszego) pod radkiem jest moj "glowny" monitor (w sumie moglbym wykorzystac tylko radka, ale niestety wymusza mi ona na drogim moniotrze 60 Hz bo pierwszy to lcd :/ ) Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez qbusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) właściwości ekranu - ustawienia - złap monitor nr.2 i przeciagnij go na lewa strone monitora nr 1 Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 DZIEEEKI WIELKIE!! jakie to proste :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...