Skocz do zawartości
zariro

Copper Shim Na Bartonie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie Copper Shima

Mam zamiar kupić taki od Themaltake i na ich stronie znalazłem taką informację. Bardzo wyraźnie zaznaczają, że nie nadaje się na Bartony!!!

Jeżeli ktoś posiada procka na rdzeniu Bartona i na nim Cooper Shima niech napisze jaki efekt dało zamontowanie tego wynalazku. Dlaczego nie Bartki???

Uwierzcie że szukałem i to nie tylko na tym forum i znalazłem tylko wykłócanie się ludzi o to czy podnosi czy obniża temperaturę.

Echhhh..... mam zakładać czy nie zakładać chciałoby się spytać...

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbedny wydatek po prostu ....

jezeli ktos ma podstawowa wiedze na temat montazu coolerka na amd xp to nie potrzeba mu takich cudactw ...

Wypadki chodza po ludziach i nikt nie jest idealny. Mozna zakupic jesli ktos chce wyeliminowac ryzyko. Ja nie kupiłem bo na stronie Thermaltake jest info ze na bartona nie pasuje. Ale z tego co widze to chyba zalezy od szczescia czy bedzie pasować, czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbedny wydatek po prostu ....

jezeli ktos ma podstawowa wiedze na temat montazu coolerka na amd xp to nie potrzeba mu takich cudactw ...

1369907[/snapback]

to po co ci func do myszki, nie mogles miec podkladki - szmaty za 2zeta ? ;O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ja znalazlem takiego spacera na allegro:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48174520

mysle ze jest to odpowiednik coper shima...

nurtuje mnie pytanie: czy nie zwiera to mostkow??

chce to zalozyc na semprona i na bartona (w dwoch kompach)

bedzie pasowal?? chodzi mi i ochrone przed ukruszeniem ciezkim coolerem jak i poprawe odprowadzania ciepla ( a tego nigdy malo :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

epool to na allegro to jakaś podróba jest, ja bym tego nie kupował. Sam mam CSa leży gdzieś w burdelu, został mi po AXP, a co do samej idei CSa to jest to przydatna rzecz dla osób które często zdejmują coolera. Jak nie będziesz grzebał to imho zbędne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

epool to na allegro to jakaś podróba jest, ja bym tego nie kupował. Sam mam CSa leży gdzieś w burdelu, został mi po AXP, a co do samej idei CSa to jest to przydatna rzecz dla osób które często zdejmują coolera. Jak nie będziesz grzebał to imho zbędne.

1388280[/snapback]

Zarzuc mailem na epool@poczta.pf.pl, jak Ci nie potrzebny to chetnie odkupie, chetnie poeksperymetuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi