Skocz do zawartości
kubajew

Problem Z Przegladarka

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec problem jest tego typu iż serfujac po internecie :D i maja otwarte pare a nawet jedna strone po chwili samoczynni sie zamyka, slychac tylko na chwilke przed prace dysku :].Juz mam tego dosyc, nic normalnie nie moge poczytac na kompie zadnych wiadomosci. Uzywam Norton internet security 2005, ad aware , spybot i nic mi nie wykrywa :/ windows xp sp1 aha i jeszcze jedno patrzalem czy to czasem nie robi IE i zainstalowalem firefoxa i dalej pupa to samo ;( Poradzcie mi cos....

Edytowane przez kubajew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nie wiem czy nie przeczytales do konca, ale Norton intenet to pakiet z antywirusem aktualizowany 2005, Posiadam firefoxa i problem wystepuje nadal.... to nie jest takie proste, a formata nie chce robic, gdyz nie minal jeszcze tydzien od poprzedniego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak zachowują się inne programy? bo może masz po porostu niestabilnego kompa - możesz grać w gry? nie wychodzą same do windy?

bo tweak nie wymaga javy od usera - i to nie java w takim razie jest przyczyną

jeśli to niestabilny komp to zacznij od odkręcenia proca [obniżenia taktowania, żeby nie było :)] a jeśli nie kręciłeś, to ściągnij memtest, nagraj na płytę i zrób testy RAM'u - może masz uwaloną kostkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestabilnosc watpie, cpu temp max 45 stopni karta graficzna chlodzenie samorobka:], coprawda odbudowa jest zdjeta bo sie czesto wieszal...(buda ma 4 lata i jest naprawde zle wentylowana)ale ze zdejta nie bylo problemow, radiatorki moge psokojnie dotykac reka...sa letnie. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ostatnio zmienilem procka bez zmaniy biosu, i wyswietla mi jako unknow cpu...ale watpie zeby byl to problem hardware, moge obnizyc taktowanie sdrow i procka i wtedy zobaczyc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wątpić nie ma co - mój komp nie zwisł ani razu od 2 lat.. i ja i tak nie uważam go za szczyt stabilności

a test bardzo prosty - odpal prime na torture test i poczekaj - jeśli przejdzie pierwsze pięć minut to sprawa nie jest oczywista [stabilny jest po ładnych kilku[nastu] godzinach]

bo java wg. mnie nie ma tu nic do rzeczy - tweak nie ma javy, jeśli już to javascript a to zupełnie co innego - możesz sobie doinstalować, ale to tak jak wsadzenie jeszze jednego koła zapasowego do bagażnika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi