Sałata Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam Chciałbym znowu poruszyć temat tego błędu. W poprzednich postach nikt nie odpowiedział co z tym zrobić. Nie wiem czemu ale nie mogę zrobić scandiska dysku c: Zawsze przy uruchamianiu wypisuje, że nie można uzyskać pełnego dostępu, co gólnie rzecz biorąc chyba jest bezsensu. Ten komunikat zawsze mi się pojawia gdzy komp próbuje zrobić skana na początku, bo o dziwo czasami tego nie próbuje. Dlaczego tak się dzieje, lub pytanie pomocnicze, co zrobić, żeby usunąć mu z listy zadań żeby nie próbował skanować przy uruchamianiu? Dzięki za pomoc Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Sałata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No dobra, widzę że nikt nie wie za bardzo co z tym zrobić. Może więc ktoś wie czy da się jakoś odwołać polecenie zrobienia scandiska przed załączeniem się systemu? Pewnie w jakimś rejestrze trzeba by pogrzebać, tylko gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...