koparka Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Mam taki problem ostatnio na gadu-gadu,ze jak jest konferencja i uczestniczy w niej sporo osob to dostaje tylko wiadomsci od tych osob ktore mam na liscie. Inny pisza ile wlezie, a ja nawet nie widze zlamanej litery :( PLZ HELP :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie masz włączonego "Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) a gdzie to sie ustawia? juz wiem: mam to odznaczone wiec nie wiem o co biega aha i jak ktos do mnie pisze samodzielnie to jest ok w konfernecji jak sa jakies NUMERY INNE to sie nie pokazuje a od ziomali sie pokazuje Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czy ty przypadkiem nie jesteś jednym z tych którzy zaczynają konferencję z milionem obcych osób i każdy ma ochotę ich ubić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nieee, wlasnie ktos robi konferencje a ja widze tylko wiadomosci tych, ktroych mam na lisce potem to wyglada jakby koles gadal sam ze soba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...