forest666 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Tak jak w temacie. Jakim programem można dokonać znian w obrazie płyty, zgranej Clone CD, bo musze coś dograc do płyty, a nie wiem jak ? Pomocy.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie. Jakim programem można dokonać znian w obrazie płyty, zgranej Clone CD, bo musze coś dograc do płyty, a nie wiem jak ? Pomocy.... :mur: 1369187[/snapback] Winiso53 Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki. Zaraz go ściągam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jest jeszcze inny - IMO "fajniejszy" UltraISO - sam sie przesiadlem z WinISO wlasnie na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 winiso i ultraiso doskonale radzą sobie z dodawaniem plików do obrazów ale ja mam inny problem... początkowo nie wiedziałem jak połączyć dwa małe obrazy (obraz A i obraz B) w jeden wiekszy ... rozwiazałem problem tak, ze wypakowałem pliki z każdego obrazu do pojedynczego katalogu (obraz A do katalogu A i obraz B do katalogu B) ... mogę teraz z tego zrobić jeden obraz ale: na płycie miałyby być dwa programki i płyta miałaby być botująca, po włożeniu do Cdromu powinno się ukazać okienko umożliwiajace mi wybór jednego z dwóch programów do zainstalowania... jak to zrobić UltraIso lub WinIso ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thocmaar Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 winiso nie uzywalem ale mialem ultraiso i magiciso ... i do tych dwoch ostanich mam jeszcze jedna zagadke ... jak mam naprzyklad obraz plyty 700mb ... i chce usunac z niego 200mb to zaden z tych programow nie zmniejszyl wielkosci obrazu, skasowal co prawda te 200mb ale plik iso nadal zajmowal 700mb ... jest to mozliwe ze przeoczylem jakas opcje ? czy one naprawde tego nie potrafia i po skasowaniu trzeba od nowa robi obraz ... zapisanie jako inny plik tez nic nie dawalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...