Skocz do zawartości
forest666

Clone Cd - Modyfikacja Obrazu Płyty !

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Jakim programem można dokonać znian w obrazie płyty, zgranej Clone CD, bo musze coś dograc do płyty, a nie wiem jak ? Pomocy.... :mur:

1369187[/snapback]

Winiso53 Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

winiso i ultraiso doskonale radzą sobie z dodawaniem plików do obrazów ale ja mam inny problem...

początkowo nie wiedziałem jak połączyć dwa małe obrazy (obraz A i obraz B) w jeden wiekszy ... rozwiazałem problem tak, ze wypakowałem pliki z każdego obrazu do pojedynczego katalogu (obraz A do katalogu A i obraz B do katalogu B) ... mogę teraz z tego zrobić jeden obraz ale:

na płycie miałyby być dwa programki i płyta miałaby być botująca, po włożeniu do Cdromu powinno się ukazać okienko umożliwiajace mi wybór jednego z dwóch programów do zainstalowania... jak to zrobić UltraIso lub WinIso ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

winiso nie uzywalem ale mialem ultraiso i magiciso ... i do tych dwoch ostanich mam jeszcze jedna zagadke ... jak mam naprzyklad obraz plyty 700mb ... i chce usunac z niego 200mb to zaden z tych programow nie zmniejszyl wielkosci obrazu, skasowal co prawda te 200mb ale plik iso nadal zajmowal 700mb ... jest to mozliwe ze przeoczylem jakas opcje ? czy one naprawde tego nie potrafia i po skasowaniu trzeba od nowa robi obraz ... zapisanie jako inny plik tez nic nie dawalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi