wisnia666 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Aukcja znajduje się TU. Zobaczcie co to jest. ddr500 za 85zl? :blink: Spotkal sie ktoś może z tkimi pamieciami? Co to może być bo ja nei mam pojęcia. Czekam na jakies odpowiedzi... Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Aukcja znajduje się 1369529[/snapback] hmmmm INTERESTING :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jakis walek albo jakas chinska produkcja... wydaje mi sie to jakos malo prawdopodobne ... ewentualnie moga byc jakies podprowadzone skads... teraz 256mb od kingstona kosztuje ok 100zl ale DDR500 z cl2.5 to podejrzane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) wybitnie podejrzane dlatego sie pytam co to za cholera jest.... cena ceną ale pozostaje kwestia techniczna, co to może być za pamięć.... :huh: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Z wyglądu : Twinmos Twister . Takie same radiatory , to samo napięcie i taki sam wygląd . Tylko opakowanie inne . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe:) to jak twistery to spoko cena... no czekam na dalsze pomysly :wink: edit: No juz sprzedane, wiec nei ważne :rolleyes: Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...