Skocz do zawartości
fishboun

Komunikacja Glosowa

Rekomendowane odpowiedzi

Sieciowy.... hmmm , domyślam się że chodzi ci o komunikator internetowy bo Skype chyba nie ma opcji rozmowy przez lana , ale moge się mylić .

Jeżeli chodzi o internet to polecam Paltalk , świetny programik . Zjawisko lagów wyeliminowane w 99% ponieważ nie nadają / odbierają naraz obie osoby tylko jak chcesz coś powiedzieć to musisz wcisnąc ikonke mikrofonu i wtedy inna osoba cie słyszy . Nie ukrywam że jest troszke zamotany ten program ale jak już się połapiesz o co w nim chodzi to będziesz zadowolony :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki bardzo za odpowiedz faktycaznie moj blad nie sprecyzowalem ze chodzi mi o internet a nie o LAN :) w sumie jedno i drugie to siec :)

Programik w sumie fajny lagow nie ma co prawda ale jedna wada :/ nie mozna cisniecie ikoniki mikrofonu podczas gry np w Starcrafta jest troszku uciazliwe :/

MOze cie polecic mi cos innego ??

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za to ze cie urazilem ale wieszzz poprostu spodziewalem sie czegos bardziej wyszukanego niz podania mi tego samego programu lub hmm powiedzmy niezbyd dobrze dzialajacego gg . Faktycznie poniosly mnie nerwy .....

Za co przepraszam ale poczulem siem troszku ZLANY przec ciebie stad moja reakcja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ,jest tu ktoś kto zna dogłębnie progsa Skype ????

Zaczołem go używać od kilku dni i mam z nim same problemy :/

Jak mi transfer wychodzący >upstream< w sieci LAN spada ponizej 5KB/s

to Skype dostaje czkawki zrywa laguje że nie wiadomo co kto mowi :/

Czy jest moze jakis sposob aby zmusci Skype do uzycia jakiejś bardziej wydajnej kompresji audio ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi