kukus Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No ja juz mam kontko:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Siet a ja nie mam 18 i nie moge sie zarejestrować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ja tez, beda jakies potwierdzenia na poczte zwykła tak jak na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Pewnie tak jakieś zabezpieczenie muszą mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kurcze jakoś nie mogę się zalogować. Jest napisane, że hasło i nazwa jest niepoprawne, a już się zarejestrowałem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @#@$@!!#$#%#$%^#@! ktoś zajął mojego nicka... :angry: , zresztą i tak się nie mogę zarejestrować: Twoja rejestracja nie została potwierdzona. Co za chłam - startują tyle później, a i tak nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Rejestracja: Wystąpił błądTwoja rejestracja nie została potwierdzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Też tak mam:/ @#@$@!!#$#%#$%^#@! ktoś zajął mojego nicka... :angry: Mój rownież zajęty :mur: Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @#@$@!!#$#%#$%^#@! ktoś zajął mojego nicka... :angry: 1402919[/snapback] Mojego też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Cos mi sie wydaje ze ebay jednak nie przebije allegro. A pozatym moj nick juz jest zajety <placze> ! Szkoda ze nie ma nicków osobno dla kazdej narodowosci. A nie ogolno swiatowe. Ehh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nie moge sie zarejsetrowac mam to samo co wy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Za dużo chętnych jak na pierwszy raz. Ja narazie ( z racji wieku ) przyjmuje role obserwatora. Jestem ciekaw czy w Polsce może coś być normalnego bez oszustw kradzieży itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A sprawdzice poczte panowie... ;] Mi tak napisalo patrze a na poczcie kod do potwierdzenie rejestracji i dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja się zarejestrowałem. Kilka mnut temu byl inny błąd, ale przychodził mail i dało sie potwierdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jeżeli chodzi o przejrzystość to allegro jest lepsze. Wątpie, żeby a\ebay odniósł sukces na anszym rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 mi tez wyskoczył błąd ale pozniej przychodzi potwierdzenie na mail i rejestracja dobiega końca. Kurde dzisiaj ruszył a ile juz rzeczy wystawonych :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jeżeli chodzi o przejrzystość to allegro jest lepsze. Wątpie, żeby a\ebay odniósł sukces na anszym rynku. 1402948[/snapback] Myśle podobnie. Allegro jest znane prawie w całej Polsce. Nawet najwięksi lole wiedza co to takiego jest allegro. Chociaż przy odrobinie szczęscia, dobrego markietingu kto wie ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Chcialem wystawic przedmiot: jak dodac zdjecia? jak ustawic kup teraz? jak wystawc iloć przedmiotów? ehhhh jakos mi sie to wogle nie podoba help me? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zobaczymy jak to bedzie. Narazie allegro jak dla mnie jest lepsze. Dobry podzial na kategorie - przyzwyczailem sie juz. Pozatym ebay jest jakis taki zamotlany. Trudno sie po nim poruszac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zdjecia sie banalnie dodaje, ilości przedmiotow i Kup Teraz nie moge znalesc... :mur: nad KUp Teraz siedzialem jakies 20 min... Wystawilem bez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dziś jest pierwszy dzień eBay.pl na polskim rynku aukcujnym a wy już chcecie Bóg wie co od tej strony. Powolutku może coś z tego bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A się też zarejestrowałem ale mam problem z zalogowaniem się. Wydaje mi się że trzeba trochę poczekać. Bo strona pewnie jest teraz w centrum zainteresowania. Pożyjemy zobaczymy. Ale i tak wydaje mi się że eBay przebije allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Chcialem wystawic przedmiot: jak dodac zdjecia? jak ustawic kup teraz? jak wystawc iloć przedmiotów? ehhhh jakos mi sie to wogle nie podoba help me? 1402975[/snapback] To mozna wystawiac nie czakając na list aktywacyjny ? W takim razie ja odpadam.. Raj dla oszustów.. Ehh ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mozna mozna, ja juz wystwailem przedmiot "na probe"... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A co w związku z tymi punktami? 3.5 Zwolnienie eBay z określonego zakresu odpowiedzialności. W przypadku jakiegokolwiek roszczenia, prawa lub powództwa użytkownika wobec jakiegokolwiek innego użytkownika, wynikającego ze sposobu korzystania przez tego ostatniego z naszej Witryny, dany użytkownik wyraża niniejszym zgodę na wykonywanie takiego prawa, roszczenia lub powództwa niezależnie od nas i bez regresu do nas oraz zwalnia eBay (jak również naszą spółkę-matkę, podmioty zależne, stowarzyszone/afiliowane, członków zarządu, kierownictwo/dyrekcję, pośredników/agentów i pracowników) ze wszelkich roszczeń, odpowiedzialności, odszkodowań, strat i kosztów – w tym w szczególności: kosztów z tytułu obsługi prawnej, znanych i nie znanych użytkownikowi, wynikających z tego rodzaju prawa, roszczenia lub powództwa (pozwu) bądź w jakikolwiek sposób z nimi związanych. Powyższe zwolnienie nie dotyczy użytkownika będącego konsumentem, stąd też uprawnienia takiego użytkownika mogą odbiegać od postanowień niniejszego punktu. 3.6 Kontrola informacji. Nie kontrolujemy informacji przekazywanych przez innych użytkowników, które są udostępniane za pośrednictwem naszego systemu. Może się zdarzyć, że dany użytkownik stwierdzi, iż określone informacje innych użytkowników są obraźliwe, szkodliwe, nieprecyzyjne, oszukańcze lub zwodnicze. Prosimy zatem przy korzystaniu z naszej Witryny postępować uważnie, kierować się zdrowym rozsądkiem i prowadzić bezpieczny obrót handlowy. Ponadto prosimy zauważyć, że użytkownicy narażeni są także na ryzyko prowadzenia transakcji z obywatelami innych państw, osobami nieletnimi bądź osobami podszywającymi się pod innych. Czy to oznacza że eBay nie ma zamiaru dbać o klientów, nie będzie stało po stronie uczciwych i tępiło oszustów?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Oj to chyba nawet nie mam sie po co rejestrowac.. List aktywacyjny przynajmniej powinien byc.. Bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Czyli byle jaki lol może wystawić przedmiot na eBay i potem kasa za przelewem. Scenariusz sie powtarza póki co to 1:0 dla Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to nieźle^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ruszył Polski Ebay! www.ebay.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ROOTFL ;] Koles sie obudziles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...