SILENT... Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 To to wiem ;) Może inaczej spytam: czy ktoś niepełnoletni tutaj ma konto na allegro/ebayu/swistaku i sobie chwali? :> Wiecie o co mi chodzi ;) Jeśli konta są blokowane i pozniej jakies problemy sa to nie ma sensu rejestrować ;) 1422937[/snapback] Im byc zarejestrowany na allegro B) w wieku 14 tzn. zarejestrowałem sie na mamusię 40 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Czy wam tez (zarejestrowanym na ebay.pl) Ebay wyslal ankiete do wypelnienia? Moze wkoncu cos sie ruszy na tym Ebay'u... Oby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Czy wam tez (zarejestrowanym na ebay.pl) Ebay wyslal ankiete do wypelnienia? Moze wkoncu cos sie ruszy na tym Ebay'u... Oby... 1427505[/snapback] Niet jeszcze nic nie dostałem... Ebay zaczyna pracować -> LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ebay zaczyna pracować -> 1427559[/snapback] No nareszcie, będzie normalny podział na kategorie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Niet jeszcze nic nie dostałem... Byc moze nie dostaniesz, wlasnie bylem ciekaw czy to co napisali - mianowicie ze droga losową wybieraja uzytkownikow to prawda - i chyba tak jest ;) Ankieta nawet dobra,pytali nawet o system PayPal i ogolnie czy sie Ebay podoba,interfejs,zasady kupna i chyba najwazniejsze czy powinna zostac wprowadzona weryfikacja uzytkownikow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ja miam od 2 lat konto na allegro a od 2 miesiecy jestem pelnoletni i mi go nie zablokowali!! wiec jest ok nie rozumiem was co wam nie pasi w allegro?? a\dla mnie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Tu nie chodzi o to czy coś nam "pasi" w allegro czy nie, tylko o fakt, że może w końcu pojawi się konkurencja z prawdziwego zdarzenia. Na tym byśmy wszyscy tylko zyskali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Słyszeliscie o akcji z GOLFem papieża... Byłym Golfem ofcors.. ;] LINK Jak tu nie kochać ebay... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Słyszeliscie o akcji z GOLFem papieża... Byłym Golfem ofcors.. ;] 1430034[/snapback] Nooo... W Teleexpressie mówili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 jak wreszcie cos tam wystawic? zarejstrowalem sie na ebay.de a jak wystawiam na ebay.pl, wyskakuje taki bląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 To mnie rozwalilo - http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=5769680285 i reszta komentarzy tego łebka - http://www.ebay.pl/fdbkProfile?UserId=tuspam Normalnie samowolka i masakra, czy tam nie ma ludzi do roboty, bo mnie sie wydaje,ze to powstalo, po to by se bylo i juz sie tym nie interesują...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mam kilka pytan odnosie serwisu ebay. Tworzac aukcje nie moge namierzyc opcji odpowiedzialnej za sprzedaz kilku sztuk tego samego przedmiotu na jednej aukcji. Drugie pytanko: czy wystawiajacy aukcje ponosi jakiekolwiek oplaty tak jak na allegro (prowizja) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Aby wystawić aukcje wieloprzedmiotową trzeba mieć przynajmniej 10 pozytywów (ponoć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Aby wystawić aukcje wieloprzedmiotową trzeba mieć przynajmniej 10 pozytywów (ponoć). Aha, takie zabezpieczenie przez walkiem na skale masowa. ;] No spoko, jak wystawie 5 aukcji pod rzad takich samych, to pewnie mi pozamykaja a sprzedawaj 1 przedmiot na tydzien to chyba nieporozumienie. edit I kup teraz pewnie tez od 10 poz. ? :/ Edytowane 28 Listopada 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ten ebay.pl to jest lipa nie z tej ziemi niestety :( Nawet dobrego podziału na kategorie nie ma ;( A miało być tak pięęęęęęęęęęęęęęęknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 wkoncu! allegro to je***** chu****musicie bardzo nie lubić allegra ... no tak moze są troche głupi w crew'ie ale ja myśle że nic do nich nie mam. :D aukcje jak aukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ebay ma tyle aukcji w sumie, co Allegro w jednym z poddziałów :) - nie ma to jat dobre przygotowanie techniczne, i marketing... Widziałem konferencje prasową Ebaya - lepszego człowieka na Polskę, to nie mogli wybrać (ale dyplomy ma świetne)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ebye ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Sory że bawie się w archeologa, ale ostatnimi czasy nieco ebay się zmienił, jak wam się podoba w chwili obecnej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A co sie zmienilo ? Pirackie gry jak sprzedawali tak sprzedaja... prawda jest taka, ze do allegro to im brakuje lat swietlnych a i tak go nie dogonia nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A co sie zmienilo ? Pirackie gry jak sprzedawali tak sprzedaja... prawda jest taka, ze do allegro to im brakuje lat swietlnych a i tak go nie dogonia nigdy. Zmienił się układ na bardziej czytelny, i już można tam coś znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zmienił się układ na bardziej czytelny, i już można tam coś znaleźć No cos na wzro allegro. Ale i tak bym tam nic nie kupil z obawy przed walem, ktory jest 10x bardziej prawdopodobny niz na allegro. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Sprawdzam i... ...niezle walki sa na ebay, widze np. jednego SS z allegro. Ktory sprzedaje wynalazki typu aparat cyfrowy z 12mp :) Na allegro ma w opisie: "Dane Techniczne: MegaPixele - 12 MegaPixeli CMOS - 3.1" A na ebay juz tylko: "Dane Techniczne: MegaPixele - 12 MegaPixeli" Widac ze sprzedawcy (nawet SS z allegro) maja w [gluteus maximus] weryfikacje z ebay - jezeli jakakolwiek tam jest? :D A co dopiero inni uzytkownicy? Edytowane 18 Marca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 05.04.2005 - tego dnia najprawdopodobniej rozpocznie działalność polska wersja ebay.com - ebay.pl. Ja jestem z tego faktu ogromnie zadowolony, bo allegro NIENAWIDZĘ, NIETRAWIĘ i nie chce mieć z tymi chamami nic wspólnego. Niestety jest to największa polska strona z aukcjami internetowymi, a na innych typu Świstak jest strasznie małe zainteresowanie i trudno sprzedać towar. Mam nadzieje że ebay.pl to zmieni i allegro.pl nie będzie już je****m monopolistą! Kto z was też pokłąda takie nadzieje w ebay.pl?? Bo ja wprost nie moge się doczekać, aż założe u nich konto... allegro mnie zaczyna denerwowac użytkownikami :( natomiast martwi mnie ze na ebay ten podział kategori jest nieprzejżysty albo sięnieprzyzwyczaiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Chce sobie kupić piłkę do FA da brytyjskim eBayu, tylko, że sprzedawca toleruje wpłatę wyłącznie przez PayPal. I tu się pojawia moje pytanie: Jak za pomocą PayPal mogę wysłać mu pieniądze ? Czy wystarczy zwykła karta Visa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Chce sobie kupić piłkę do FA da brytyjskim eBayu, tylko, że sprzedawca toleruje wpłatę wyłącznie przez PayPal. I tu się pojawia moje pytanie: Jak za pomocą PayPal mogę wysłać mu pieniądze ? Czy wystarczy zwykła karta Visa ? karta płatnicza nie zaplacisz przez PayPal tylko kredytową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Chyba ze ta Visa to electron z Inteligo - taka mozesz placic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Tak, oczywiście chodziło mi o karte kredytową :) Edytowane 14 Maja 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pytanie: Ktorą z tych kart powinnienem wybrać żeby była obsługiwana przez PayPal? Karty w mBanku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 eKarta lub Visa Gold. Visa Classic tez powinna byc OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...