mos84 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam, potrzebuję kupić obudowe bo moja sie sypie i nawet sie nie chce zamykac juz. moge przeznaczyc ok 300 zl i zalezy mi zeby byla ladna, nie zwymyslana, najlepiej dobrej firmy, bez srubek, DUŻA, bez zasiłki, moze byc z oknem ale nie musi, miesce na 2 wentylatory wtłaczające i wytłaczajace powietrze, żeby trzymała decybele we wnętrzu. Jak ktos jest tak dobry to bede wdzieczny za jakis link do sklepu internetowego taniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Każdy big tower nawet używany, jak chcesz bez zasilacza to kupisz za 50 zł (używany), aresztę kasy wydaj na dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dobrze piszesz ,ale zasilke to ma juz chyba niezłą :D jak do 3 baniek to ja polecam standartowo to - bez zasilacza 281 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Dobrze mówi gib. Te Chieftec jest bardzo przestronny i dobrze rozplanowany wewnątrz. Ma nieźle przemyslany system mocowania dysków i napędów. Tylko ciężki jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a ja polecam ci to http://angela.pl/index.php?action=TowarPokaz&id_towaru=833 ostatnio widzialem test tej obudowy na 3dgameman.com mozesz sobie zassac wideorecenzje ma w standardzie 1x120mm wysysajacy i 1x80mm wciagajacy w sumie nieslyszalne... mocowanie wszystkiego bez srubek i wogoles jest megawypas :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 hmmm nie wiem ale czy midi tower wytarczy ? Thermaltake Soprano ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 dziekówa za propozycje, kurde najbardziej podoba mi sie te tt soprano, tylko szkoda ze midi tower :/.... poczytam o tych trzech obudowach i pewnie na którąś z nich sie zdecyduje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...