ssound Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam. Jaki jest najtańszy sposób na radio w pc, tuner tv jest za drogi, pozatym nie potrzebuje tv a jedynie radio. Może jakieś radyjko małe kupić i podpiac pod dźwiekówke? tylko jak to bedzie grało? Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A nie możesz skorzystać z radia w necie ?? Ewentualnie zwykłe radio możesz podłączyć pod line in. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 http://www.vobis.pl/vsys/web/oferta/katalog?symbol=861826 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 winamp - online radio do foobara musisz sciagnac wtyczke chyba - nie wiem bo radia w nim nie uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zapomniałem dodać że posiadam winampa i czesto słucham radia w ten sposób ale chodzi mi o zwykłe radio. To radyjko na usb niby fajne, ale nie wiem jak to jest w tym przypadku z anteną? Chciał bym podlaczyc to radio pod kablówke lub słuchać 'normalnie z powietrza' tylko jak by to łapało fale czy było by stereo? nie gubiło by fal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jezeli nie ma zlacza do zewnetrznej anteny to moze byc krucho... Na pewno warto sie zaopatrzyc w przedluzacz USB i zamocowac to odpowiednio wysoko, a nie wtykac bezposrednio do portu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja podpiąłem MP3 player do line-in i wypas mam :) radio grak cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja podpiąłem MP3 player do line-in i wypas mam :) radio grak cool 1371716[/snapback] No to problem rozwiązany, wtstarczy teraz tylko znalesc mp3 player z radiem za 9.99zł :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No to problem rozwiązany, wtstarczy teraz tylko znalesc mp3 player z radiem za 9.99zł :blink: 1371719[/snapback] :blink: a dlaczego akurat za 9,99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Albo starego walkmena z radiem, wymatowujesz radio z wyswietlaczem i przyciskami, podlanczasz odpowiednio do kompa i masz radio jak ta lala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 :blink: a dlaczego akurat za 9,99 1371720[/snapback] bo miało być tanio, a wiem ze takie użadzenia kosztują przynajmniej tyle co tuner tv/fm B) Albo starego walkmena z radiem, wymatowujesz radio z wyswietlaczem i przyciskami, podlanczasz odpowiednio do kompa i masz radio jak ta lala. 1371726[/snapback] no tak ale nie jestem mocny w tych rzeczach, wiec sobie nie poszaleje z lutownicą :) Chyba sobie daruje to radio, jedynym sensownym rozwiazaniem wydaje sie być tuner tv/fm (dostęp z poziomu oprogramowania do ustawienia stacji itp) ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ...ale niestety jest to kilkadziesiat zeta (jakis starszy model na Allegro) - chyba najprosciej by bylo po prostu radio kupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 jezeli mazs troche "wolnych" srodkow, to mozesz sobie kupic Chipa najnowszego ( temat przewodni cisza i chłód ) i tam jest opisane jak cos takiego zrobic, od poczatku az do konca, a lutowania jest naprawde bardzo malo, i nawet "poczatkujacy lutowniczy" sobie poradzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...