Skocz do zawartości
ssound

Najtańszy Sposób Na Radio W Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem dodać że posiadam winampa i czesto słucham radia w ten sposób ale chodzi mi o zwykłe radio.

To radyjko na usb niby fajne, ale nie wiem jak to jest w tym przypadku z anteną?

Chciał bym podlaczyc to radio pod kablówke lub słuchać 'normalnie z powietrza' tylko jak by to łapało fale czy było by stereo? nie gubiło by fal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: a dlaczego akurat za 9,99

1371720[/snapback]

bo miało być tanio, a wiem ze takie użadzenia kosztują przynajmniej tyle co tuner tv/fm B)

Albo starego walkmena z radiem, wymatowujesz radio z wyswietlaczem i przyciskami, podlanczasz odpowiednio do kompa i masz radio jak ta lala.

1371726[/snapback]

no tak ale nie jestem mocny w tych rzeczach, wiec sobie nie poszaleje z lutownicą :)

Chyba sobie daruje to radio, jedynym sensownym rozwiazaniem wydaje sie być tuner tv/fm (dostęp z poziomu oprogramowania do ustawienia stacji itp) ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli mazs troche "wolnych" srodkow, to mozesz sobie kupic Chipa najnowszego ( temat przewodni cisza i chłód ) i tam jest opisane jak cos takiego zrobic, od poczatku az do konca, a lutowania jest naprawde bardzo malo, i nawet "poczatkujacy lutowniczy" sobie poradzi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi