gulises Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam , wyjezdzam w czwartek do UK i musze odpalic jakis komunikator. Mam tel od dzis :) Prubuje własnie paple ale tez lipa. Nie tworzy ani nie moge sie zalogowac na moje konto (stworzylem na PC).W czym jest kłopot :(((( Mam dobrze skonfigurowany GPRS , stronki chodza itp , ale przy prubie polaczenia z serwerem gg pisze iz łacza i łacza i łaczy ... na tym koniec. Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez gulises Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Nikt nie potrafi opdowiedziec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Może znajdziesz odpowiedź na forum portalu: www.my-symbian.com. Portal prowadzony przez polaka, część forum jest po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 proponuje uzyc Agile Messenger, w PC konfigurujesz swoje konto przez PSI... opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 niemoge agili zainstalowac z powody firmware , ponoc zbyt stary czy cos. natomiast mam taki problem z TipicME , poadlacz laczenia przez GPRS nie widzis kontaktow. Gdy lacze sie przez stacje widzi :((( Ma moze ktos TipicME PRO ??? pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorton1973 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 www.wap.minikomp tam sie dowiesz wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 P800 nie obsluguje socetow, wiec dlatego nie dziala Ci po GPRS'ie na gl. stronie jadu gadu masz link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...