Spunch_pl_d3 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 heya, mam pytanei co jest lepsze mam Athlona xp 2600, chcialem go podkrecic ( zablokowany multi mam zrobic drutmoda czy zrobic z niego xp -M ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Na początek proponuję poczytać FAQ, podać nam dokładną konfigurację komputera itp. możliwe, że żadnego moda nie będzie trazeba robić. Po prostu jedziesz z FSB do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Thoroughbred-B 512 MB/ 333 MSI 6712 KT400 z fsb jak o 10 MHz do gory pojade to sa juz resety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ehm... co tu powiedzieć.... Twoja płyta nie nadaje się zbytnio do OC... Nie posiada blokady dzielnika FSB/PCI/AGP więc raczej za wiele nie zdziałasz, no ale moze ktoś się wypowie z posiadaczy podobnego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ok dzieki, wiem ze plyte musze wymienic, ale myslalem ze moze cos na niej jeszcze zdzialam, no trudno moze ktos inny cos wykombinowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...