psychodeliczny Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 aha czyli to niedobrze ze cl3 to jest? 1370933[/snapback] Hmmm, dlaczego niedobrze? Producent daje takie timingi na jakich ma pewność, że pamięci nie będą sypały błędami, a my proponujemy Ci pamięci, które można dobrze podkręcić z dobrymi timingami. Pokaż mi zwykłe Kingstony, które chodzą na 500 mhz. A Hynix D43 może tyle osiągnąć (ten nowszy nieco słabszy, ale prawda jest taka, że żaden Kingston Value nie równa się D43)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 co lepsze w timingach na fsb 200, twinmos na m-tec czy hynix d8j-d43 na kościach DT? Przymierzam się do kupna 1gb (2x512), bo ceny spadły ostro i nie wiem czy twinmos czy hynix, bardziej mi zależy na ostrych timingach niż na podkręcaniu, ale fsb 230 chciałbym móc uzyskać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De_Xter Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) zgadzam się może nie git ale w tej cenie git, twinmossy to straszne dno ostatnio jak coś to szukaj na m-tecach używane(starsze) 1370441[/snapback] Wiesz dlaczego sie mowilo ze na mtecu lepsze ? Bo ludzie trafiali na remarkowane winbondy ehhh. Nazwa na kosci nie ma znaczenia bo czesto trafiaja sie remarkowane kosci ( o zatartych oznaczeniach producenta ). Np w kingstonach mozesz trafic na elpide, hynixa, samsunga tccc, microna chyba tez. Polecam ogolnie samsungi tccc - tansza wersja tccc albo od kogos kto sprawdza winbondy jakies - tylko tu wazne jest aby plyta dawala na pamiec 3,1-3,2 V ( na niektorych wymagany vmod ). Ja np sprzedaje od czasu do czasu winbondy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47389342 Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez De_Xter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) tccc za ten hajs są ok Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky88 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak myślice za ile mogę sprzedać kość pamięci TwinMOS 256 MB PC3200 400MHz M.Tec Tccc Cl 2.5? Używana niecałe 2 tygodnie :D. Widziałem w sklepie identyczne kości tylko, że po 128 MB za 99 zł. P.S. Nie patrzcie na błąd w mojej sygnaturce, zmieniam ją za pare dni bo będę miał nowe pamięci :-P Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Lucky88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) P.S. Nie patrzcie na błąd w mojej sygnaturce, zmieniam ją za pare dni bo będę miał nowe pamięci :-P 1374745[/snapback] Przede wszystkim to pozbądź się tej grafiki z sygnatury :/, bo z tego co pamiętam to nie można mieć grafiki w sygnaturce. Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky88 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ele to nie jest żaden banner czy coś podobnego tylko poprostu mój config Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ele to nie jest żaden banner czy coś podobnego tylko poprostu mój config 1375057[/snapback] Tak czy inaczej i tak jest to plik graficzny, który nie jest dozowolony na tym Forum w sygnaturze, więc radzę go wywyalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...